Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problem z nero 8

27 Sty 2008, 21:03

Próbuje zainstalowac nero 8.2.8 demo i wyskakuje mi ze "ten numer seryjny stracił już ważnośc" nie wiem co robic prosze o pomoc. Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedz.

27 Sty 2008, 21:48

Ale te nero z kąd go instalowałeś z niezbędnika ? najlepiej sciąg go z instalek
https://www.instalki.pl/programy/downlo ... /Nero.html

Bo niezbędnik jeśli jest np z czerwca a klucz ma ważnosc do listopada to niema się czemu dziwić że klucz staje się nieważny

Re: Problem z nero 8

27 Sty 2008, 21:48

Mentos5896 napisał(a):Próbuje zainstalowac nero 8.2.8 demo i wyskakuje mi ze "ten numer seryjny stracił już ważnośc" nie wiem co robic prosze o pomoc. Z góry dziękuje za pomoc i odpowiedz.

To dość dziwne :roll: zważywszy,że demo nie ma numeru seryjnego. :D

Opisz dokładniej swój problem.A jeżeli chodzi ci o działający serial to lepiej nie pisz . :wink:

28 Sty 2008, 01:00

No racja troszkę to dziwne serial do dema to jest z lekka nie logiczne.
Kolega chyba miał na myśli że miał triala i tera musi wpisać cd key

28 Sty 2008, 21:01

dzięki dawid255151 było tak jak mówiłeś dzięki

Re: Problem z nero 8

28 Sty 2008, 23:29

buzu napisał(a):To dość dziwne :roll: zważywszy,że demo nie ma numeru seryjnego. :D

W Nero chyb liczy juz czas od sciagniecia nie od instalacji,co by bylo bardzo dziwne ,ale juz kilka razy sie spotkalm ze sa problemy ze starsz instalka i trzeby bylo od nowa sciagac i bylo wszysko ok moze poprostu jakic blad :?

31 Sty 2008, 17:30

U mnie tak jest jeżeli odinstaluje wszystko z NERO 8 . Później znowu instaluje i mam kolejne miesiące . Tak jaest najFFajniej :D
Wyślij odpowiedź