Dyskusje na tematy związane z nagrywaniem płyt CD/DVD. Software, Hardware.
24 Sty 2007, 18:14
Otóz nie moge nic nagrac ani przegrac,nie moge wybrac predkosc nagrywania,symulacji a ni nic.a jak biore zapisz to wyskakuje mi prosze wlozyc cd do nagrywarki,a ja juz przetestowalem 10 pustych plyt i ciagle to samo.Prosze o pomoc
24 Sty 2007, 20:35
a probowales jakims innym programem?Moze masz nero bez klucza czy cos?Moga byc to tez stery nagrywadla(a chodzila wczesniej normalnie?)
24 Sty 2007, 21:26
Ja mam orginała Nero.Działal przed nakładka windowsa,udalo mi się to przebić to teraz nie moge ustawić szybkości nagrywania.Mam tam puste okienko::(
24 Sty 2007, 21:53
to pewnie problem nakladki,nawet jak ja odinstalujesz to i tak resztki zostana.Postaw winde na nowo albo zreperuj ta.Napewno pomoze(mozesz sprobowac odinstalowac zrobic skan easyclinerem i odkurzaczem xp)
24 Sty 2007, 22:04
Po co od razu przeinstalowywac wina?

W oststecznosci mozna ale wydaje mi sie ze to nie bedzie potrzene.
Odinstaluj te nakładki i nero, usun resztki i wyczysc rejestr i zainstaluj jeszce raz NERO
24 Sty 2007, 22:17
przed zainstalowaniem nakładki na windowsa program działał a rejetr przed chwila czyscicilem,teraz robie defragmentacje miejmy nadzieje ze poomoze,nero juz chyba z 20 raz instaluje:P
25 Sty 2007, 15:39
Ja miałem taki sam komiunikat z błędem jak włożyłem płyte do nie właściwego CD-ROMa czyli do zwykłego a nie do nagrywarki
25 Sty 2007, 19:43
ja wkładam do nagrywarki plyte czysta i mi to wyskakuje:(zareaz go rozkrece i zobacze.Niesty docisniecie nawet nie pomogło a moze to wina sterownikow?? moja nagrywarka to SAMSUNG CD-R/RW SW-2528