TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z odtwarzaczem MP 3512-4 firmy Watson

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Problem z odtwarzaczem MP 3512-4 firmy Watson

Postprzez Bartek692 » 11 Sie 2007, 16:47

PostUA:

Witam wszystkich!!!

Posiadam odtwarzać plików mp3 firmy Watson (model: MP 3512-4).
Dawniej komputer normalnie wykrywał tą mp 3 jako Audio Player, Masowe urządzenie magazynujące i dysk wymienny. Lecz teraz przy podłączeniu do tego samego komputera i tego samego gniazda USB wykrywa mi jako Masowe urządzenie magazynujące, dysk wymienny oraz USB 2.0 Boot Loader. Problem tkwi w tym że gdy próbuje dostać się do tej mp3 (klikając ikonkę ''Dysk wymienny (F)'') wyskakuje tabliczka ''Prosze włożyć dysk''. Sprawdziłem że teraz mp3 nie ma żadnej partycji a na dodatek nie chce się uruchomić!! :(

Co zrobić aby mp3 znowu się uruchomiła?? Co zrobić aby komputer znów wykrywał ją jako Audio Player??

Proszę o szybką odpowiedź!!! :grin:
Z góry DZIĘKI :D
Bartek692
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Sie 2007, 16:22

Postprzez LucaS » 11 Sie 2007, 16:52

PostUA:

Idź do jakiegoś kolegi i sformatuj tego empeka. Może jakieś błędy w systemie plików na odtwarzaczu i nie wykrywa.
Przydałby się ten update FirmWare. W empekach jest to takie proste że sam sobie poradzisz. Poszukaj na stronie producenta nowego i wgraj.

A jak podepniesz pod inne USB to jest to samo? Może coś tylko z portem USB.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez Bartek692 » 11 Sie 2007, 16:57

PostUA:

W domu mam też laptopa i jest identyczni...Nie da się sformatowć ani nic w tym stylu. Próbowałem też zrobić to przez Linuxa a dokładniej przez QDPartyted i pisze że to nie możliwe. A nie wiesz przypadkiem jaką strone internetową ma ten Watso nżebym mógł sobie to ściągnąć?? Bo ja szukałem i nie znalazłem... :(
Bartek692
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Sie 2007, 16:22

Postprzez LucaS » 11 Sie 2007, 17:12

PostUA:

Poszukaj adresy na pudelku/plycie/instrukcji obslugi/czymkolwiek co dostales z odtwarzaczem...

Tak to jest jak isę kupuje taniejadki, a nie firmowe porządne urządzenia.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników