Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.
04 Maj 2010, 20:36
od jakiegoś czasu nie mogę oglądać filmów np. na pecetowcu.mam adobe flash player.wyskakuje pasek,że film się ładuje,idzie to nawet dość szybko,klikam play i zaczyna się film,trwa to zaledwie kilka sekund i pokazuje ,że buforowanie jest 0%,film staje i koniec oglądania.przedtem nie było żadnego problemu.Pomożecie?
04 Maj 2010, 21:00
Sprawdź czy tak się dzieje na inne przeglądarce.
04 Maj 2010, 21:50
nie wiem co się dzieje,teraz wogóle się nie ładuje,na IE wyskakuje błąd strony za każdą próbą otwarcia,o co chodzi?
04 Maj 2010, 22:41
Zrób screen tego błądu i zamieść tutaj.
05 Maj 2010, 20:21
dzisiaj strona się otwarła normalnie na IE,ale jest tak samo jak na mozilli:film się ładuje,nagle ,szybko,prawie natychmiast.pasek jest szary.filmu nie mogę uruchomić,ukazuje się napis buffering video 0%.nie wiem gdzie może być przyczyna,dawniej nie było problemu.tak jest na pecetowcu i na innych platformach też.pobrałam dzisiaj wtyczkę adobe dlm,myślałam ,że może to coś pomoże i nic z tego.
05 Maj 2010, 22:16
Napisz czy to chodzi o filmiki z youtube czy o filmiki z każdego serwisu.
06 Maj 2010, 11:43
na youtube filmik dł.4min.ładuje się blisko godz.ale da się obejrzeć bo jest krótki
mnie chodzi o oglądanie długich,kinowych np.na
www.kino.pecetowiec.pl
06 Maj 2010, 11:58
W moim przypadku na tej stronie, którą podałeś film 55 minutowy odtwarza się płynnie, a pasek buforowania idzie szybciej niż pasek odtwarzania. Może masz za słabe łącze, albo dzielisz je z innymi. Nie zaszkodzi jeżeli przeskanujesz komputer na obecność wirusów, itp.
06 Maj 2010, 12:26
jest świeżo po skanowaniu avastem i malware,jest czysto(podobno) a łącze mam jakie miałam,nic się nie zmieniło,więc gdzie leży problem?
06 Maj 2010, 15:06
Szkoda, że nie napisałeś wcześniej, że masz Windows 7, bo to zmienia postać rzeczy. W tym wypadku przyczyn może być mnóstwo. Nie znam jeszcze tak dobrze tego systemu, żeby ci pomóc.
06 Maj 2010, 15:41
to Windows Vista Home Basic,czy teraz znajdziesz rozwiązanie?
a czy nie jest przyczyną to ,że jakieś kodeki zostały uszkodzone przez wirusy,parę miesięcy temu zrobiłam pierwszy scan malware i było ich 164,wszystko usunęłam i teraz jest czysto
06 Maj 2010, 17:44
Spróbuj przeinstalować Flash Playera.
06 Maj 2010, 17:58
tzn,odinstalować tego co jest i zainstalować na nowo?
06 Maj 2010, 18:51
nic to nie dało,niestety