Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
23 Sie 2009, 18:14
Siema,
od 3 dni mam nastepujacy problem z GG i TS uruchamiajac pojwia sie ikonka programu w prawym dolnym rogu (pasek powiadomien) lecz nie mgoe ich otwozyc do normalnego okna co uniemozliwia kozystanie ( moge tylko zmieniach status na dostepny zaraz wracam itd) problem powstał chyba po zainstalowaniu Avasta ktorego potem odinstalowałem myslac ze to pomoze. Mam Win XP zapora wyłaczona
Prosze o pomoc !!!
Z gory THX
23 Sie 2009, 21:27
Spróbuj zamknąć proces przez menadżer urządzeń i otwórz ponownie, gdy nie pomoże, za instaluj starą/nową wersję gadu-gadu, zobacz czy też ci sie tak dzieje, masz tak tylko z tymi 2 programami? spróbuj je prze instalować.
23 Sie 2009, 22:05
niestety reinstal nawet z czyszczeniem rejestu nie pomogł a problem mam tylko z tymi 2 programami
24 Sie 2009, 22:59
Zobacz czy jak wejdziesz w Menadżer zadań i klikniejsz PPM na właściwe zadanie, a potem "Przełącz na" to czy się pojawi.
30 Wrz 2009, 13:28
segate napisał(a):Siema,
od 3 dni mam nastepujacy problem z GG i TS uruchamiajac pojwia sie ikonka programu w prawym dolnym rogu (pasek powiadomien) lecz nie mgoe ich otwozyc do normalnego okna co uniemozliwia kozystanie ( moge tylko zmieniach status na dostepny zaraz wracam itd) problem powstał chyba po zainstalowaniu Avasta ktorego potem odinstalowałem myslac ze to pomoze. Mam Win XP zapora wyłaczona
Prosze o pomoc !!!
Z gory THX
Słuchaj ja nie mam nic przeciwko avastowi ale instalując takie freewary musisz brać pod uwagę takie "niespodzianki". Miałem podobne problemy dopóki nie wysupłałem paru groszy i nie kupiłem Internet Security F-Secure. Koszt niezbyt duży a przynajmniej mam pewność co do mojej ochrony.
www.f-secure.pl to link do strony z bezpłatną 30dniową wersję IS. Powodzenia
30 Wrz 2009, 22:43
KamilSop napisał(a):Słuchaj ja nie mam nic przeciwko avastowi ale instalując takie freewary musisz brać pod uwagę takie "niespodzianki". Miałem podobne problemy dopóki nie wysupłałem paru groszy i nie kupiłem Internet Security F-Secure. Koszt niezbyt duży a przynajmniej mam pewność co do mojej ochrony.
http://www.f-secure.pl to link do strony z bezpłatną 30dniową wersję IS. Powodzenia
To że Avat jest free to nie znaczy że robi takie niespodzianki.
segateczy odinstalowywałeś GG i TS ? spróbuj np. revo unistallerem (jest dostępny na portalu) który od razy czyści rejestr.
Następnie zainstaluj na nowo i daj znać czy problem występuje.
16 Paź 2009, 12:29
Masz najprawdopodobniej wirusa, który Ci trochę napaskudził w systemie. Ściągnij albo kup jakiegoś niezłego. Osobiście polecam IS2010 F-Secure. Jest szybki i skuteczny a do tego tani.
www.f-secure.com.pl tutaj mozesz pobrac wersje 30dniową.