Tematy związane z telefonią komórkową.
Wyślij odpowiedź

Problem z Oxygen i bluetooth

27 Paź 2005, 13:39

Witam,

mam problem z programem oxygen poniewz gdy chcem sie poloczyc przez kreator Oxygen Wizard Connection i wybeiram Bluetooth to po kliknieciu na Connect wyskskuje mi napis: "onnection was not establisched. Press Help button for more information." i nie wiem co mam robic. Mialem zainstlowany program Nokia PC Suite i BlueSoleil i bylo wszytsko wporzadku ale jednak wole korzystac z programu Oxygen ale niestety nie moge. Posiadam Nokie 6230. Aha sterowniki mam zainstlowane z CD dostarczone z bluetooth. Probowalem juz wylaczac program BlueSoleil ale to tez nie pomaga i nie mam pojecia jak mam z tym sobie poradzic, moze ktos znalaz juz rozw. tego problemu to bardzo prosze o opisanie tutaj go.

Z gory pozdrawiam i dziekuje,
ga2cek

24 Sty 2006, 02:13

przeinstaluj sterowniki jesli nie pojdzie to chyba bedziesz musial sobie odpuscic i korzystać z samego bluesoleil

24 Sty 2006, 03:29

Reinstall'uj ten program lub zmień na inny:
-> http://www.instalki.pl/programy/download/nokia/
Zmień na tę wersję: Oxygen Phone Manager II 2.7 PL :)

24 Sty 2006, 07:43

Witam,

juz sobie poradzilem z tym problemem dziekuje serdecznie i pozdrawiam. Jka cos chetenie sluze pomoca

28 Paź 2006, 21:05

Mozesz wiec opisac co bylo nie tak ?

Nie wiem czemu, ale w instrukcji Oxygena 2.0 nie widze mojego modelu telefonu Nokia 6600. Czy to moze byc tak, ze ten model jest nie obslugiwany ?

29 Paź 2006, 17:52

Zainstaluj sobie wersje II 2.7 pl

17 Lis 2006, 15:48

a jaki moze byc program do bluetooth na ktorym bedzie do SE??
Wyślij odpowiedź