Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
08 Lut 2010, 00:53
Witam
Poszukuję sterowników do mojej płyty głównej, są mi one bardzo potrzebne.
Model płyty głównej to : IBM 830381G
Chipset: i845
Proszę o linki do sterowników
Pozdrawiam
08 Lut 2010, 22:57
a mogłbys podac mi linka dokladnie do sciagniecia tych sterownikow? bo nie moge ich znalezc na tej stronie...
09 Lut 2010, 18:21
Podałem link do strony ze sterownikami. Twoja robota ogranicza się jedynie do wypełnienia kilku rubryk, tj. podania systemu operacyjnego, rodziny i typu laptopa. Jeżeli nie możesz tego znaleźć podaj mi więcej informacji o swoim laptopie. Na obudowie winna być naklejka z oznaczeniami.
10 Lut 2010, 14:53
Heh problem jest taki,ze ja nie mam laptopa.Tylko mam taka plyte glowna w kompie stacjonarnym,i dlatego potrzebuje sterownikow bo nie dostałem płyty z sterownikami od osoby ktora mi ją montowała.
10 Lut 2010, 16:36
Widzę, że się pomyliłem i nie podałem czego potrzebujesz. Ogólnie sterowników to tej płyty głównej jest znikomo, ja nie znalazłem nic odpowiedniego. W zaistniałej sytuacji sterownik do chipsetu jest jedynym rozwiązaniem.
ftp://aiedownload.intel.com/df-support/ ... _xp145.exe
11 Lut 2010, 02:35
A jezeli nie zainstaluje tych sterow(bo z tego co wyczytalem to one do karty graficznej sa chyba do zint.) to sie nic nie stanie?Chodzi mi o stan kompa po formacie,jezeli nie wgram tych sterow,tylko od dzwieku i od mojej karty graficznej to wszystko powinno dzialac normalnie???