Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.

Regulamin forum

1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
Wyślij odpowiedź

Problem z prawym głośnikiem!

05 Kwi 2008, 13:01

Więc tak od jakiegoś czasu zaczoł charczeć prawy głośnik nie wiem dlaczego myślę że to jakieś ustawienie się przestawiło !
Na pewno się nie spalił bo podłączałem słuchawki i do wierzy grało tak samo może coś z komputerem ?
Może jak zresetuje dźwięk w XP
Liczę na was :-)
Może mi ktoś pomoże?
To ja dam screen poniżej:
Image
Karta dźwiękowa Zintegrowana - Intel 82801DB ICH4

Jak dam na max wszystkie ustawienia w komputerze to zaczyna ten prawy głośnik charczeć zawsze tak miałem i było dobrze a teraz właśnie mam problem Formata nie chcę Robić :/

GG: 4880148

05 Kwi 2008, 14:56

Może coś karta zintegrowana coś ci się sypie i dla tego są takie charczenia nie raz o takich przypadkach słyszałem.Raczej to wina karty zintegrowanej (prawdopodobnie jest uszkodzona) Prawdopodobnie nie jest to wina sterowników.

06 Kwi 2008, 10:33

Serdecznie dzięki za odpowiedz :)
Czyli Jakbym kupił kartę muzyczna to by było dobrze z dźwiękiem
:)

06 Kwi 2008, 11:19

mozesz sprobowac sterowniki przeinstalowac
w przypadku gdy ma sie zintegrowana karte musisz szukac po nazwie plyty glownej a nie karty dzwiekowej

06 Kwi 2008, 11:56

Robiłem tak instalowałem starsze nowsze sterowniki i tez w biosie włączałem i wyłączałem Zintegrowana kartę muzyczna ale to samo :/
Myślę że sprawę karta muzyczna tylko gorzej będzie jeśli nie pomoże ale mam nadzieje że załatwi problem
Chce kupić tą kartę muzyczna http://allegro.pl/item338863031_salon_creative_sb_audigy_se_5_1_7_1_eax_jakosc_.html
Wyślij odpowiedź