Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
Wyślij odpowiedź

Problem z prv mes

19 Lut 2009, 19:46

Na jednym z forum jak próbuję wysłać prywatna wiadomość do kogoś wyświetla mi się komunikat

Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.8 Error: authentication failed: authentication failure

problem jest po mojej stronie bo do mnie wiadomości przychodzą, nie znam się za bardzo na Php ani MySQL za dobrze, jak go rozwiązać?

Re: Problem z prv mes

19 Lut 2009, 20:07

to zgłoś to adminom/modom forum, na którym masz ten problem....to, że dostajesz pw od innych a sam wysłać nie możesz to nie znaczy, że to twoja wina i sam masz się z tym uporać...

pozdro!

11 Sie 2011, 12:11

Witam!
Założyłam konto na Forum wydziału Biologii UAM i podobno miał do mnie dojść link aktywacyjny nic nie doszło a wczoraj zakładałam konto, jak próbuję się zalogować pojawia mi sie komunikat typu Ran into problems sending Mail. Response: 535 5.7.8 Error: authentication failed: authentication failure
Co mam robić? Nie chce mi wysłać linku aktywacyjnego :(
założyłam już drugie konto i podałam innego e-maila i to samo :(

11 Sie 2011, 13:36

Zgłoś ten problem do administratora forum. Jak widzisz w obydwu przypadkach sytuacja jest taka sama.

11 Sie 2011, 14:14

Ale jak mam to zgłosić adminom, skoro nie mogę się zalogować i przez to pisać na forum? :( Proszę o odpowiedź

11 Sie 2011, 14:38

Oto e-mail jednego z administratorów -> [email protected].
Wyślij odpowiedź