Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Re: problem z RE4 - joystick wymagany?

18 Kwi 2009, 21:01

Oryginał, czy nie?
Może to jakiś RIP. Zobacz czy masz pliki filmowe w folderze instalacyjnym gry (domyślnie C:\Program Files\CAPCOM\resident evil 4\Movie). W tej grze filmiki to najzwyklejsze mpeg-i i nie powinno być problemów z ich odtworzeniem.

18 Kwi 2009, 22:51

ale wcześniej wszytsko działało bez problemów, pliki z filmików są. a może po prostu źle system zainstalowałem (to możliwe wogle :?:)
a gra to już nie jest oryginał? tzn. kolega ma oryginał, kilka razy system instalowałem i za każdym razem musiałem od niego płytkę pożyczać, więc se "spiraciłem" (czyt. skopiowałem na dysk i nagrałem na DVD) i działała.

06 Sie 2009, 20:08

Przypuszczam że brak kodeku do filmów, ale nie będę zgadywał jaki. Zainstaluj jakiś codec pack i sprawdź rezultat.

08 Sie 2009, 19:39

no brak kodeku. mam zainstalowane FFDshow i Real Alternative. jak zainstaluję jeszcze jakiś inny lub zamiast FFDshow zainstaluję jakiś Codek Pack to też mi nie działa. :?:
muszę ciągnąć na FFDShow i Real Alternative, na szczęście te 2 wystarczają mi na razie do wszystkich filmów.

PS: patrz na daty postów. ostatni napisałem 18 kwietnia 2009. troszkę się spóźniłeś z odpowiedzią, ale dzięki. ;)
Wyślij odpowiedź