TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z rozpakowaniem plików

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

Problem z rozpakowaniem plików

Postprzez Waldi77 » 08 Lis 2006, 12:04

PostUA:

Hallo.
Pobrałem przez bittorrent pewien plik, wiadomo, że trzeba je scalić aby stały się obrazem płyty. I tu pojawia się problem w folderze znajdują się pliki od 001 do 065 z rozszerzeniem numerycznym oraz jeden plik z rozszerzeniem SFV, za cholere nie mogę zrobić z tego obrazu płyty....

Help :D
Waldi77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Lis 2006, 12:00

Postprzez jonny » 08 Lis 2006, 13:39

PostUA:

Rozpakuj Winrarem a obraz powstanie sam . SFV oblicza sumy kontrolne - nieważne.
Zaznacz numer 1 i daj rozpakuj , program rozpakuje wszystko i będzię z tego obraz gotowy do użycia.
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez Waldi77 » 08 Lis 2006, 15:18

PostUA:

Dzięki, już sobie poradziłem. Widziałem na jedynm forum info żeby zmienić rozszerzenie pliku 001 na RAR. Było to jednak zgubne bo winrar nie widział jakiegoś woluminu. Udało mi się dopiero po odpaleniu Total Commandera i tam jest opcja wypaku, zaznaczyłem plik 001 i wybrałem, że ma rozpakować przez WinRara :)
Waldi77
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Lis 2006, 12:00

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]