Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

Problem z twardym dyskiem

13 Gru 2007, 22:27

Mam nastepujacy problem otoz mam dysk 40gb podzielony na partycje c i d i gdy usuwam jakis plik i wywalam go z kosza to na dysku jest tyle samo wolnego i zajeteog miejsca co gdy byl na nim w cyzm tkwi problem?

13 Gru 2007, 23:29

Coś nietak pierwszy raz o takim czymś słysze może plik który usuwasz jest bardzo mały np 2mb to wtedy dysk niepokazuje żadnej różnicy

14 Gru 2007, 14:48

Programow sie nie usuwa do kosza, tylko odinstalowywuje.

Odinstalowywujesz czy wyrzucasz do kosza?

Re: Problem z twardym dyskiem

14 Gru 2007, 16:54

Kovall69 napisał(a):Mam nastepujacy problem otoz mam dysk 40gb podzielony na partycje c i d i gdy usuwam jakis plik i wywalam go z kosza to na dysku jest tyle samo wolnego i zajeteog miejsca co gdy byl na nim w cyzm tkwi problem?

Czyżby problemy ze wzrokiem...? Nawet gdyby usunął "ręcznie" to też powinno się zmienić

Po ponownym uruchomieniu komputera nic sie nie zmienia?
Nie zaszkodzi wrzucić logi do działu Bezpieczeństwo

14 Gru 2007, 17:30

gostek jest nowy skąd mam wiedzieć czy "dobrze sie wyraził"

może napisał plik a chodzi o program

Re: Problem z twardym dyskiem

14 Gru 2007, 19:05

Bozz napisał(a):
Kovall69 napisał(a):Mam nastepujacy problem otoz mam dysk 40gb podzielony na partycje c i d i gdy usuwam jakis plik i wywalam go z kosza to na dysku jest tyle samo wolnego i zajeteog miejsca co gdy byl na nim w cyzm tkwi problem?

Czyżby problemy ze wzrokiem...? Nawet gdyby usunął "ręcznie" to też powinno się zmienić

Po ponownym uruchomieniu komputera nic sie nie zmienia?
Nie zaszkodzi wrzucić logi do działu Bezpieczeństwo

Nie wiem właśnie jak jest u was, ale u mnie właśnie pojawiał się podobny błąd po tym jak wywalałem gry do kosza a potem usuwałem zamiast odinstalowywać...... np: gra zajmowała 2GB to po takim usunięciu pojawiało sie tylko 500mg wolnego miejsca więcej....

14 Gru 2007, 20:07

no wlasnie dlatego mowie :D

Wyczyscie rejstr moze a najlepiej pobierzcie program Your Uninstaller! 2008 i odinstalujecie te smieci :D
Wyślij odpowiedź