Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Problem z uruchomieniem NFS UNDERCOVER

20 Lip 2012, 13:24

Witam a wiec tak zainstalowalem sobie NFS Undercower wszysko ladnie pieknie klikam uruchom wyskakuje czarne okno ze niby sie laduje po 10 sekundach znika i nic sie nie dzieje robilem nawet reinstalke Directa i nic nie dalo prosze o pomoc z gory dziekuje pozdrawiam

Re: Problem z uruchomieniem NFS UNDERCOVER

20 Lip 2012, 19:47

Oryginał?

20 Lip 2012, 23:43

kominekl napisał(a):Oryginał?

Pozyczalem od kolegi i niestety nie oryginal i pewnie nie otrzymam pomocy mam do niej cracka spolszczenie a jak chce zainstalowac patcha wyskakuje mi takie cos
[obrazek nie jest już dostępny]

21 Lip 2012, 21:22

Źle patchowane lub źle wgrany crack. Pokaż instrukcje dołączoną do pobranej paczki.

21 Lip 2012, 23:28

Gre kolega pobieral z pirate baya a ja pozyczylem plyte z nagrana gra byl na niej crack i klucz i nic wiecej

22 Lip 2012, 21:31

bajbus napisał(a):Gre kolega pobieral z pirate baya a ja pozyczylem plyte z nagrana gra byl na niej crack i klucz i nic wiecej

Znajdź link do pobieranej gry. W komentarzu wstawiającego zapewne jest instrukcja.

22 Lip 2012, 23:59

Link do gry [usunięto]
crack i key [usunięto] spolszczenie [usunięto] to wszystko bylo pobrane z tych linkow ktore podalem

23 Lip 2012, 20:21

Serial + crack are included in the "crack" archive !!!
This can be played only with the disk inserted or mounted !!!

W paczce jest serial. Jego użyj.

23 Lip 2012, 21:23

Mam takie cos 1.Mount with DT 4.06 2.Install the game 3.Use this Serial [usunięto] 4.Run yasu from DT directory 5.Play i gdzie to wrzucic?

24 Lip 2012, 13:56

gdzie to wrzucic?

Ale co?

24 Lip 2012, 14:46

Instaluje gre wpisuje klucz wrzucam cracka do folderu z gra uruchamiam i wyskakuje takie cos http://img31.otofotki.pl/bk959_487561.jpg.html i nic sie nie dzieje

24 Lip 2012, 17:25

nic sie nie dzieje

Wrzuć do katalogu z grą. Ciężko tak na odległość cokolwiek ocenić. Wygląda to na złe crackowanie.

30 Lip 2012, 22:15

Tez mialem podobna sytuacje ale z nfs mw wgraj nowego patcha najlepiej 1.1 znajdziesz go na chomiku jesli to nie pomoze sciagnij nfsa se w formacie iso i wypal na plyte.
Wyślij odpowiedź