Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.
Wyślij odpowiedź

problem z usunięciem historii

18 Sie 2012, 12:48

używam firefoxa - gdy usunąłem historię przeglądania z prawie pół roku, to naraz znikły mi wszyściuśkie zakładki jakie miałem w górnym rozwijanym pasku. google wszystko co miałem mi znikło. jak przywrócić te zakładki(wpisywać na nowo???) i co zrobić w ustawieniach żeby mi tych zakładek podczas kasowania nie zabierało

Re: problem z usunięciem historii

18 Sie 2012, 13:05

Myślę, ze usunąłeś nie tylko historię, ale ustawienia spersonalizowane. Robisz to ręcznie, czy programem?

19 Sie 2012, 11:12

Boryna - na przyszłość czyść sobie CCleanerem - ja mam wszystkie opcje przy Firefoxie zaptaszkowane i nic potrzebnego się nie usuwa (hasła, zakładki zostają)

19 Sie 2012, 14:20

otworzyłem zwykłe menu historii i usunąłem ręcznie. trochę bawiłem się ustawieniami ale nie udało mi się ustawić tak żeby historię kasowało a zakładki zostawiło

20 Sie 2012, 11:42

To co ty tam wybawiłeś, to ja nie wiem.
Ctrl+Shift+H (lub prościej: Historia :arrow: Wyświetl kompletną historię) :arrow: klikasz na okienko z historią, Ctrl+A, Delete. Więcej tam nic się nie ma prawa usunąć, chociaż w sumie to nie wiem, jak to idzie w tych nowych wynalazkach (ja mam starego FF 3.0.19 i będę się go trzymał)
Wyślij odpowiedź