Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

problem z vistą

03 Cze 2007, 14:50

mam oryginalną viste i jest taki problem ze podlaczylem glosniki 5.1 i gdy slucham muzyki slychac tylko 2 glosniki i subwoofer a filmach wszystkie ... mialem wina xp i dzialaly wszystkie rowniez przy sluchaniu muzyki . pomocy

thx.

03 Cze 2007, 15:13

Jak słuchasz muzyki to słyszysz 2 głośniki i subwoofer, a gdy oglądasz film to słyszysz wszystko?

a

03 Cze 2007, 15:41

dokładnie.

03 Cze 2007, 15:51

Czyli podpięte masz dobrze i skoro filmy chodzą na wszystkich głośnikach to muzyka tak samo powinna jeśli używasz innego odtwarzacza do muzyki oraz innego do filmów pozostaje ci nic innego jak pogrzebać w konfiguracji odtwarzacza muzyki ;), ale jeśli używasz tego samego do filmów i muzyki to przykro mi nie mam na to rady ;P
Możesz też napisać czego do czego używasz, może sie przydać ;]

Re: problem z vistą

03 Cze 2007, 20:56

earlygirl napisał(a):mam oryginalną viste i jest taki problem ze podlaczylem glosniki 5.1 i gdy slucham muzyki slychac tylko 2 glosniki i subwoofer a filmach wszystkie ... mialem wina xp i dzialaly wszystkie rowniez przy sluchaniu muzyki . pomocy

thx.
Może napisz ile tych głośników masz wszystkich?. Przez ten sam program odtwarzasz muzykę i filmy?
Gdy pod głosisz to słychać ze ... te co niedziałający to leciutko je słychać czy WOGÓLE?

Re: problem z vistą

03 Cze 2007, 21:48

Mariusz X napisał(a):thx.
Może napisz ile tych głośników masz wszystkich?. Przez ten sam program odtwarzasz muzykę i filmy?
Gdy pod głosisz to słychać ze ... te co niedziałający to leciutko je słychać czy WOGÓLE?[/quote]

5.1 czyli 5 satelit i 1 subwoofer

przeinstaluj sterowniki, moze bedzie działało
Wyślij odpowiedź