TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam. Mam problem z winampem (od wersji 3.0 wzwyż). Otóż mając zainstalowaną wersję 3.0 bądź 5.0 po kilku piosenkach program mi się zawiesza i muszę zresetować kompa aby ponownie słuchać muzyki. Mam włączene "shufle" i po kilku (czasami kilkunastu) razy klawisza "B" (co oznacza następny utwór) program się zawiesza i mnie to wkurza już. Mam teraz 2.91 i mogę setki razy naciskać te "B" i nigdy mi się nie zawiesił. Jak wiecie to poradźcie coś. Wielkie dzięki.
Hpest Spoko to już się więcej nie powtórzy, wczoraj jakoś korbka mi się załączyła!!
No peeewnie że wypiłam za Twoje zdrowie. A ten post trzeba przerobić, żeby ludzi nie straszył