Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problem z Winrar

24 Sty 2011, 15:17

tak dokładnie to nie jestem pewny czy to problem z winrar ale przejdę do rzeczy.
Pożyczyłem sobie grę od kolegi, na grze znajduję się jeden folder który należy rozpakować. Gdy go rozpakowuje dojdzie do 8% i na tym się kończy. Chciałbym się zapytać czy też mieliście taki problem jeśli tak to proszę o pomoc . Z góry dziękuje (;

Re: Problem z Winrar

24 Sty 2011, 15:44

Spróbuj rozpakować tym programem. Czy pojawia się jakiś monit po tych 8 procentach :?:

24 Sty 2011, 15:54

nie, poprostu zatrzymuje się na 8% i tyle. nie moge nic zrobić, ani "wstrzymaj itp." a jak chcę z tego wyjść komputer mi się zawiesza i muszę go resetować.

24 Sty 2011, 17:23

Użyj tego programu, o którym napisałem.

31 Mar 2011, 10:37

Prawdopodobnie archiwum jest źle spakowane lub zawiera jakiś błąd.. 7-zip może sobie poradzi, choć przy błędzie to chyba i on nie da sobie rady

31 Mar 2011, 10:52

Czy ta gra została ściągnięta z Internetu? Czy to oryginał?

05 Kwi 2011, 17:34

Jeśli ta gra jest na płytce to ta płytka może być porysowana lub brudna, może być tak że płytka ma małe ryski a laser w nagrywarce jest trochę brudny możesz go wyczyścić płytka czyszczącą lub patyczkiem higienicznym oblanym jakimś perfumem (domowy sposób) i możliwe ze wystarczy tylko zgrać ją drugi raz ?
Wyślij odpowiedź