Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Problem z wirusem?

29 Mar 2015, 15:01

Witam wszystkich,

Niestety nie wiedzialem gdzie napisac ten post wiec pisze tutaj.
Kilka dni temu mialem jeszcze WIN7 i od czasu do czasu (co dzien lub dwa) komputer mi poprostu swirowal, gdzie 'esc' wchodzil w oprogramowania, ctrl zamykal aplikacje, caly uklad klawiatury byl chwilowo zmieniony, dzialo sie to przez ok 10-20 sec, potem samo pisalo cokolwiek bym nie robil, czy to w wordzie czy na fb: "if you dont want people to reply then dont write any comments". jest to dla mnie strasznie dziwne poniewaz kilka dni temu zrobilem formata dysku C oraz zainstalowalem nowego windowsa, a problem nadal sie ukazuje, czy macie moze jakiekolwiek pomysly co i jak ?

Prosze o wybaczenie braku polskich znakow, mam Angielski windows.

Wielkie Dzieki

Re: Problem

29 Mar 2015, 15:41

Podstawowa czynność: spróbuj podmienić klawiaturę na inną.

Re: Problem z wirusem?

08 Kwi 2015, 11:02

spróbuj go przeskanować kilkoma różnymi antyvirusami i poszukaj dziwnych plików na kompie jak nie jesteś pewny wpisz nazwę pliku w google i dowiesz się czy to wirus czy nieznany ci plik systemowy

02 Cze 2015, 12:44

Ciekawy jestem czy ostatecznie to był wirus czy tylko techniczne problemy z klawiaturą :)

16 Cze 2015, 00:46

w sumie to nie jestem sam tego pewien, mozmienialem wtyczki do usb, zrobilem formata, i to pomoglo, wiec nie moge potwierdzic co to bylo ;) ale i tak dzieki wielkie za pomoc!
Wyślij odpowiedź