Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
30 Sty 2007, 15:11
Mam problem zainstalowałem windows media player 11 i niby wszystko jest wporządku ale kiedy chcem odpalić jakąś muzyke albo film to wyświetla sie okno z takim oto komunikatem:
- Kod:
Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct.
co to znaczy bo niby znam troche angielski ale niewiem co to znaczy.
30 Sty 2007, 15:44
Translator mi to tak przetłumaczył
- Kod:
Windows Media Player nie może uzyskać dostęp do pliku. Plik mógłby być w użyciu, nie mogłeś mieć dostępu do komputera, gdzie plik jest zgromadzony, albo twoje ustawienia pełnomocnika nie mogłyby być poprawne.
30 Sty 2007, 16:02
Ale o co chodzi przecież na innych wmp wszystko chodziło dobże
30 Sty 2007, 16:12
Z kazdym plikiem tak jest? Moze potrzeba jakich Patch jak sie nie ma orginalnego Wina
30 Sty 2007, 16:23
Nie już wszystko wporządku niewiem co było samo sie naprawiło, ale mam jeszcze jedno pytanie gdzie w tej wersji wmp można ustawiać bass i tym podobne bo niemoge znaleźć?? i czy niema jakiegoś spolszczenia
31 Sty 2007, 02:31
hej no jak jeszcze szukasz tego ,,bassa,, to equalizer jest w zakladce Now playing >enhacements>graphic equalizer ...pozdro
31 Sty 2007, 13:21
ok. dzięki
31 Sty 2007, 13:37
Podobno żeby zainstalować WMP 11 trzeba mieć oryginalnego Windowsa czy to prawda??
31 Sty 2007, 17:21
Prawda, ale twórcy pirackich kopii nie śpią i są inne wersje do których nie trzeba mieć oryginalnego XP, ale ja nic nie sugeruje