Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
30 Paź 2008, 12:20
za kazdym razem gdy coś drukuje z worda to po wydrukowaniu strony word sie zamyka, jak mam 4 otwarte okienka worda to zamkną się 4 naraz co to moze byc jakieś ustawienia zmieniony czo moze vir ? choć logi miałem niedawno czyszczone
30 Paź 2008, 16:59
A czy probowałes reinstalacje?
Podaj wersje office'a.
30 Paź 2008, 21:57
to legalny WORD prawdopodobnie to 2003, oczywiscie jak uiruchomie dany dokument od nowa to wyświetli mi sie po lewej stronie zachowane wersje ... i wtedy moge sobie klikając na przywrócenie uruchomić ale jak mam duzo popisanych dokumentów to zamykają sie wszystkie
02 Lis 2008, 18:44
A jaką masz drukarkę. Ja mam cały czas ten problem ale dokładnie u mnie pojawia się komunikat że nastąpił problem z aplikacją word i jej zapisem i wtedy pyta się czy ma otworzyć te odzyskane ale ja zawsze rezygnuje z tego. Po za tym wysyłałem ten problem do microsoftu i wiem że błąd polega na drukarce HP F2180 ale przecież jej nie będę usuwać u mnie najczęściej ten błąd powodowała konwersja pliku *.docx na *.pdf ale mi to nie przeszkadza. Wydaję mi się że u ciebie może być podobny problem związany z drukarką. Jak odinstalowałem drukarkę czy offica 2007 oryginalny nic nie pomogło, nawet format nic nie pomógł tyle, że go wykonywałem w innym problemie. Tu przedstawiłem swój problem podobny do twojego w celu, tym a żeby osoby, które się na tym znają pomogli tobie i mi. pozdrawiam.
02 Lis 2008, 22:11
jakiś czas temu zjebcił mi sie bufor wszystko co dawałem dop drukowania np plakat z jakiegoś tam prgoramu graficznego około 400 mb lub nawet 20 mb to pojawiła się ikonka drukarki koło zegarka i była cały czas po kilku godzinach !! drkowanie rozpoczeło sie z prędkością błyskawicy - plakat a3 drukowałe ponad 40 minut. po kilku nastepnych dniach juz wcale nie drukowało, robiłem reinstalacje drukarki i nic teraz mam wyłączone drukowanie z buforem i drukuje mi bardzo wolno wszystko ale drukuje aha tylko na jednej bo wczesniej miałem podpięte 3475 i 9670 i ta druga juz nie drukowała nic poza stroną testowa więc teraz 3475 teraz nawet jak uruchomie nowy dokument i dam drukowanie jednego wyrazu to po wydruku word sie wyłącza.
04 Lis 2008, 14:05
napisz do microsoftu może oni zaradzą a jaką masz drukarke HP ?
04 Lis 2008, 19:37
drukarka nie ma tu znaczenie bo to jest na kazdej jaka jest podpięta pod tego kompa, hp 1300, 9670, 3475
16 Lis 2008, 23:46
Zobaczy czy jak wydrukujesz coś z WordPada to czy też się wyłączy. Jak nie to wina jest po stronie MS Office.