TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Problem z zainstalowaniem kamerki internetowej A4 tech PK-63

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Problem z zainstalowaniem kamerki internetowej A4 tech PK-63

Postprzez Benjamina » 07 Cze 2013, 18:50

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/27.0.1453.110 Safari/537.36

Witam serdecznie, nie wiem czy w dobrym dziale dodaje post, jeżeli nie to przepraszam, ale pierwszy raz jestem tutaj, ledwo się ogarniam. DO RZECZY.
Mój problem jest następujący. Odłączyłam niechcący kamerkę internetową, po czym podłączając na nowo komputer wykrył mi, że nie może jej odnaleźć. Odinstalowałam program i chciałam zainstalować na nowo. Do momentu, kiedy ma instalować jest wszystko dobrze, potem wyskakuje mi komunikat cytuje: " Instalator napotkał błąd.
Wykonaj następujące czynnośći: - zamknij wszystkie uruchomione programy.
- Opróżnij folder tymczasowy ( tutaj moje pytanie gdzie ten folder mogę znaleźć? ) - Sprawdź połączenie z Internetem (instalacje oparte na Internecie ) (<--- jest wszystko dobrze z połączeniem)

Czy może mi ktoś pomóc, mam nadzieje, że też jasno napisałam. :< Dziękuje z góry serdecznie za pomoc.
Benjamina
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Cze 2013, 18:42

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]