Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).
2.
Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.
14 Gru 2008, 18:04
Witam.Mam problem zakópiłem laptopa Fujitsu Siemens Amilio PI 2540 / BU1 PI 2540 PLM Q1B08.Problem dotyczy konkretnie dzwięku czyli:miałem Windowsa Viste Home ale nie podoba mi się ten system więc zainstalowałem WINDOWSA XP MX 7 SP3.ALe pojawił sie problem ponieważ wogóle nie jest widoczna karta dzwiękowa ani sterowniki nie pomagają. Karta dzwiękowa Realtek i graficzna ATI MOBIL RADEON HD 2400 jest zintegrowana na płycie a orginalne sterowniki są pod viste.Z grafiką poradziłem sobie zastosowałem stery Omegi. Ale dzwięk to jest dla mnie problem.Dodam że próbowałem instalować kb888111. I nic nie pomaga a może coś żle robię nie wiem jaka jest kolejność instalacji tych żeczy.Mam pierwszy raz taki problem i 1 raz mam laptopa proszę o wyrozumiałość i pomoc.
Może jakiś link ? WIELKIE DZIĘKI I POZDRAWIAM.
14 Gru 2008, 21:28
Sterowniki do chipsetu zainstalowane? Jak sprawa wygląda w menadżerze urządzeń, są jakieś pytajniki?
A na przyszłość radzę instalować "czyste" wersje systemów a nie jakieś modyfikacje (raz lepiej się spisujące, raz gorzej...)