TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam motorole v300 kupioną w austrii i tam była w sieci tzones. założyłam simlocka i przeszłam na idee (teraz orange) ale nie umiem skonfigurowac przegladarki wap ani gprs. Możecie mi pomóc?? A i jeszcze możecie mi powiedzieć co to jest IM?? Z góry dziękuje.
IM=IMEI kod telefonu
Co do wapa to zarejessrtruj sie na orange.pl i tam napewno sama skonfigurujesz. Jesli Ci sie niechce najlepszym rozwiązaniem jest iscie do salonu oni tam Ci to zrobi chyba za freee
POzdrawiam Cie Aleksandro
Dzięki za odpowiedż zaraz sprawdze na orange.
A właśnie mam jeszcze jeden problem. Mam już tam konto ale nie pamiętam hasła i chciałabym założyć drugie na ten sam numer. Da się jakoś tam skasować konto??
jest taka opcja ale trzeba zapłacić żeby na komórke przysłali hasło a ja aktualnie nie mam teraz nic na karcie.więc chyba lepiej mi jest założyć nowe konto.