TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

problemy z motorolą

Tematy związane z telefonią komórkową.

problemy z motorolą

Postprzez olka » 31 Mar 2006, 18:10

PostUA:

mam motorole v300 kupioną w austrii i tam była w sieci tzones. założyłam simlocka i przeszłam na idee (teraz orange) ale nie umiem skonfigurowac przegladarki wap ani gprs. Możecie mi pomóc?? A i jeszcze możecie mi powiedzieć co to jest IM?? Z góry dziękuje.
Awatar użytkownika
olka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Sty 2006, 15:37
Miejscowość: Słupsk

Postprzez qazimen » 31 Mar 2006, 18:27

PostUA:

IM=IMEI kod telefonu
Co do wapa to zarejessrtruj sie na orange.pl i tam napewno sama skonfigurujesz. Jesli Ci sie niechce najlepszym rozwiązaniem jest iscie do salonu oni tam Ci to zrobi chyba za freee
POzdrawiam Cie Aleksandro :wink:
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez olka » 31 Mar 2006, 18:36

PostUA:

qazimen napisał(a):POzdrawiam Cie Aleksandro :wink:

Ja nie nazywam się Aleksandra a Olga. :569: :569:

Dzięki za odpowiedż zaraz sprawdze na orange.
A właśnie mam jeszcze jeden problem. Mam już tam konto ale nie pamiętam hasła i chciałabym założyć drugie na ten sam numer. Da się jakoś tam skasować konto??
Awatar użytkownika
olka
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez qazimen » 31 Mar 2006, 18:42

PostUA:

A tego to juz niewiem możesz do nich wysłać maila albo pewnie jest opcja :zapomniałem hasła"
qazimen
Postujący
Postujący

Postprzez olka » 31 Mar 2006, 18:44

PostUA:

jest taka opcja ale trzeba zapłacić żeby na komórke przysłali hasło a ja aktualnie nie mam teraz nic na karcie.więc chyba lepiej mi jest założyć nowe konto.
Awatar użytkownika
olka
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez qazimen » 31 Mar 2006, 18:57

PostUA:

Ale raczej 2 razy na ten sam nr niemorzna sie zarejestrować ale zqawsze mozna sprawdzić:P
qazimen
Postujący
Postujący

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników