Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Problemy z wrzuta,youtube

22 Sty 2009, 11:04

witam po długiej przerwie:) Mam problem-na kompie dziewczyny nie działa głos na youtube ani na wrzucie.Co najlepsze teledyski na onecie chodzą normalnie.Próbowałem przeinstalować flasha ale to nic nie dawało.Możecie coś poradzić na to?

Re: Problemy z wrzuta,youtube

22 Sty 2009, 14:16

Czy kodeki są jakieś zainstalowane :?: Jeżeli nie proszę zainstalować ffdshow i RealAlternative. Oba programy dostępne na stronie serwisu.

24 Sty 2009, 22:52

niestety nie działa Twój sposób...wcześniej były zainstalowane jakieś kodeki k-lite i sub edit player+kodeki

24 Sty 2009, 23:01

Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32]
"midimapper"="midimap.dll"
"wavemapper"="msacm32.drv"
"aux"="wdmaud.drv"
"wdmaud.drv"="wdmaud.drv"
"wave"="wdmaud.drv"
"mixer"="wdmaud.drv"
"midi"="wdmaud.drv"

Wklej to do notatnika.
Z menu wybierz Plik->Zapisz.
W polu Zapisz jako typ, wybierz: Wszystkie pliki *.*
Zapisz na pulpicie jako fix_ck.reg
Zamknij notatnik, kliknij podwójnie na ten plik. Pojawi się informacja czy chcesz dodać zawartość do rejestru, na którą oczywiście zgódź się. Włącz na nowo komputer.

25 Sty 2009, 11:24

but... co tym podmieniasz w rejestrze? bo to musi działać na 110%, jak się coś spier... to teściu mi coś urwie....:D

25 Sty 2009, 14:38

Zobacz czy w Internet Explorer też jest tak samo.

25 Sty 2009, 21:29

nie działa w internet explorer....

25 Sty 2009, 21:42

madezryps17 napisał(a):but... co tym podmieniasz w rejestrze? bo to musi działać na 110%, jak się coś spier... to teściu mi coś urwie....:D

Trochę zaufania do Wyjadacza ;)

28 Kwi 2009, 11:37

od kooło 2 tygodni mam problem z pobieraniem pików z wrzuta.pl
edycja linku strony nic nie daje, próbowałem przez Operę, IE, FireFox. przez różne strony próbowałem ściągać ale też nie działa. ciągle jest jakiś błąd.
"strona o podanym adresie nie istnieje"

28 Kwi 2009, 13:02

a może źle edytujesz link....słowo audio (w linku) zmieniasz na aud/file a jak filmy to słowo video zamieniasz na vid/file...później tylko format musisz dopisać we właściwościach pliku.....

ewentualnie www.sciagnik.net i dopisanie formatu....

pozdro!

28 Kwi 2009, 14:37

nawrok888 napisał(a):a może źle edytujesz link....słowo audio (w linku) zmieniasz na aud/file a jak filmy to słowo video zamieniasz na vid/file...później tylko format musisz dopisać we właściwościach pliku.....

wiem, ale wszytsko robię dobrze, nawet poradnik napisałem na Instalkach.
nawet gdy próbowałem przez jakąś stronę inetenetową pobrać plik też nie szło, ten sam błąd. nawet wyszukiwarka plików na wrzucie nie działała. wirusa raczej nie ma, skanowałem Nortonem i nic nie wykrył.
dzięki za link, przez tą stronkę pobieranie działa
jak edytuję link wyskakuje taki błąd:
Image

28 Kwi 2009, 15:04

sprawdziłem tak z ciekawości i u mnie też nie działa ściąganie poprzez edycję linku.....ani mp3 ani filmu nie da rady ściągnąć....może właściciel wrzuty zablokował możliwość pobierania? nie wiadomo....ale ważne, że ściągnik działa ;)

pozdro!

28 Kwi 2009, 19:10

nawrok888 napisał(a):sprawdziłem tak z ciekawości i u mnie też nie działa ściąganie poprzez edycję linku.....ani mp3 ani filmu nie da rady ściągnąć....może właściciel wrzuty zablokował możliwość pobierania? nie wiadomo....ale ważne, że ściągnik działa ;)

też już brałem to pod uwagę. szkoda bo większość muzyki ściągałem właśnie z wrzuty
Wyślij odpowiedź