Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
22 Sty 2019, 17:40
ja od dłuższego czasu korzystam z elisoftu i jestem bardzo zadowolona. jest darmowy do 15 faktur miesięcznie, a jak się ma więcej to trzeba zapłacić licencję za trochę ponad 100zł (jak taka liczba fv okazyjnie się zdarza, można po prostu wystawić ręcznie

Licencja jest niby na rok, ale po upływie tego czasu i tak ta opcja nieograniczonych faktur jest dostępna. Nie można po prostu ściągać aktualizcji programu.
09 Lut 2019, 20:48
A jak ktos potrzebuje darmowego programu na wiecej niz 15 faktur?
22 Lut 2019, 13:19
Z aplikacji stacjonarnych proponuję sprawdzić sobie jeszcze program HM - czyli Handel i Magazyn. Nie jest drogi, a do ograniczonej ilości faktur w zupełności wystarczy.
Są też oczywiście inne, stacjonarne aplikacje, ale trzeba by było sprawdzić przestestować jak to w praktyce może wyglądać.
Istnieją również programy, które działają na zasadzie klient serwer - czyli online, je również warto wziąć pod uwagę.
01 Kwi 2019, 14:23
Symfonia handel ponoć jest ok.. u nas w firmie korzystamy z takiego ogólnego systemu CRM.. ponoć nie jest to mega drogie, więc może by Ci się opłacało wykupić moduł do faktur? Wtedy nie musiałbyś się martwić limitami itd.
01 Paź 2019, 10:55
Od niedawną zacząłem korzystać z programu Ewa - faktury i magazyn i w kilku słowach mogę powiedzieć, że jestem zadowolony z użytkowania. Bardzo łatwo wystawia się dokumenty sprzedażowe czy prowadzi się kontrolę należności i zobowiązań.
14 Kwi 2020, 21:05
My mamy ksiegowosc24.pl. Nie był drogi, zapłacone raz i działa świetnie. Ma wszystkie rodzaje dokumentów sprzedażowych do wyboru, więc bardzo ułatwia prowadzenie księgowości w firmie
14 Wrz 2020, 14:35
W mojej firmie korzystamy z enovy. Generalnie to bardzo fajny program księgowy. Może nie jest najtańszy, ale zdecydowanie jeden z najbardziej rozbudowanych, a to jest dla mnie najważniejsze podczas zarządzania firmy. jak wcześniej korzystaliśmy z trzech różnych programów to teraz wystarczy nam jeden tak naprawdę.