Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Zablokowany temat

Program do naprawy dysków twardych

11 Gru 2006, 20:46

Jak w temacie.
Ponieważ pare dni temu znikneła mi partycja D: i walczyłem trzy dni aby ją odzyskać aż w końcu musiałem wszystko formatować i na nowo ustawiać partycję mam takie pytanie:
Może ktoś wie co było powodem takiej sytuacji?
Czy jest taki program do naprawy dysków twardych??
Pozdro!

11 Gru 2006, 20:54

chyba naprawy partycji, a nie dysków. Dysku uszkodzonego fizycznie nie da sie naprawic od tak, programem ;]

Mnie siękiedyś takie cośteż zdażyło,widziałte partycje tylko Partition Magic, połączyłem ją w tymprogramie z inną partytcją i wszystko odzyskałem, heh, a mialem tam kolo 20 filmowo niezlego pietra ze wszysto pojdzie sie y*bac :)

11 Gru 2006, 22:46

dokładnie. Partition Magic jest naprawdę magiczny pod tym względem - im wyższa wersja tym bardziej intuicyjny i prostszy w obsłudze.
W razie draki są jeszcze wersje DOS-owskie na jednej dyskietce jednak w tym przypadku odpalasz go z wiersza poleceń ;)

Re: Prog.do naprawy dtsków twardych!

02 Paź 2012, 11:16

Mineło trochę czasu...ale znalazłem program do naprawy dysków..podobno naprawia też mechaniczne uszkodzenia!

To ten program:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... rator.html

Re: Program do naprawy dysków twardych

02 Paź 2012, 12:41

Pacior napisał(a):Mineło trochę czasu...ale znalazłem program do naprawy dysków..podobno naprawia też mechaniczne uszkodzenia!

To ten program:
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... rator.html

Pacior: minęło 6 lat! ;D

02 Paź 2012, 12:56

No wiem...ale zaczęło mi się coś dziać z dyskiem i postanowiłem poszukać jakiegoś programu no naprawy.
Wtedy przypomniałem sobie że już kiedyś dawałem taki wątek więc go odszukałem. Nie chciałem zakładać nowego na ten sam temat.A PM jakoś mi nie odpowiadało.

02 Paź 2012, 13:04

Dobrą w takim razie masz pamięć. Zamykam :)
Zablokowany temat