TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Czy istnieje jakiś program do naprawy plików mp3. Chodzi mi w tym przypadku o "trzaski" pojawiające się na krótką chwile w odtwarzanym utworze, czego powodem wydaje się być u mnie defragmentacja dysku bo ostatnio ją przeprowadziłem i po niej te błędy się pojawiły. Za pomoc z góry dziękuje.
... nie raz defragmentowałem i mp3 wszyskie mi dobrze chodziły...
Sprubuj pobawic sie programem "CDex"
Nie jestem pewien czy on naprawia... ale napewno poprawia jakość utworu
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Jeśli chodziła wcześniej dobrze to zrób przywracanie systemu lub edytuj tą piosenkę w adobe audition. Piosenkę zawsze, możesz ściągnać, a potem usunąć po 24H.
Po długich poszukiwaniach jedynym sposobem na zlikwidowanie występujących trzasków okazała się ich ponowna konwersja na przykład do formatu mp3 lub innych.