Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Re: Program do odzyskiwania skasowanych maili

09 Maj 2011, 21:01

Masz tam chyba podać swoje hasło (więc go raczej my nie znamy :D ).

09 Maj 2011, 21:13

Więc dlaczego nadal nie wysyła?
Wszystko wygląda na skonfigurowane.
Może dlatego, że to wersja testowa?

09 Maj 2011, 21:17

A na jaki czas ustawiłeś wysyłanie logów??? Ponadto w wersji Trial wielu osobom się nie wysyła więc możliwe. Tak jakby co, to logi powstają :D . Są na dysku twardym. Możliwe też, że dana osoba nie jest podłączona z siecią.

09 Maj 2011, 21:19

Udało się w końcu. Coś musiałem wcześniej pochrzanić.
Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

11 Maj 2011, 11:27

Witajcie.
To znowu ja.
Skonfigurowałem KeyTuriona. Niby wszystko jest ok, bo maila testowego wysyła mi na moją skrzynkę, ale tych właściwych maili z zapisanymi logami o godzinie, którą mu wyznaczyłem nie wysyła. Dlaczego?
I druga sprawa. Ja naprawdę bardzo potrzebuję jakiegoś programu freeware, do odzyskania maili, które wrzuciłem do kosza na mojej skrzynce jakiś miesiąc temu.
Czy nic się nie da już zrobić?

11 Maj 2011, 18:16

KeyTurion wysyła logi tylko w pełnej wersji. A co do e-maili to jeśli wyrzuciłeś je z programu (klienta) poczty to można to odzyskać, jeśli jednak wyrzuciłeś je po prostu z serwera (z poziomu przeglądarki) to jedynym wyjściem jest telefon do administratorów (moderatorów) danego serwera (Np. WP) i błaganie żeby zrobili to z poziomu komputera głównego (na co rzadko przystają).

11 Maj 2011, 23:37

Kurcze, nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi poziomami. Czy to oznacza, że przynajmniej niektóre z maili mogę odzyskać wersją testową programu Recover My Email?

12 Maj 2011, 16:42

Chodzi o to, że jeśli usuwałeś e-maile klientem poczty to tak, a jeśli bezpośrednio z serwisu to nie.
Wyślij odpowiedź