Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

program do sprawdzania zywotnosci nagrywarki

21 Mar 2007, 18:33

na poczatku przepraszam za moj post za ktory dostalem ostrzezenie

teraz do zeczy;
jak w temacie czy istnieje jakis program lub co kolwiek zeby sprawdzic stan (zywotnosc) nagrywarki w kompie
wczesniej opisalem problem ale nikt nie odpisal temat tu http://forum.instalki.pl/viewtopic.php?t=9104

dodam ze komp ma przeszlo rok i to jest laptop

21 Mar 2007, 18:51

http://www.instalki.pl/programy/downloa ... _Speed.php tu i tu
http://www.instalki.pl/programy/downloa ... agnostyka/

21 Mar 2007, 19:26

no to w nero mam i testowalem ale nic za bardzo mi nie pokazalo
bo to chyba nagrywarka nawalila
a jak sadzisz laser padl ?
pavko89 dzieki

21 Mar 2007, 21:31

To ja moze tu zapytam zeby nie robic nowego tematu.
Jak sprawdzić na mikroprocesorze nagrywarki jaki jest jej licznik nagranych plyt?

23 Mar 2007, 14:25

moja nagrywarka dvd nagrywa tylko plyty dvd-rw a zwyle dvd nie wyjasni to ktos////???

24 Mar 2007, 11:11

CIAG DALSZY
zadałem pytanie o takie; tak to wyglada chcialem zgac filmy z dysku na dvd no i zaczolem zgrywac wszystko ok kiedy sprawdzilem zawartosc plyty to okazalo sie ze nic na niej niema a jest wypalona noto wziolem kolejna i tosamo sprawdzilem w innym kompie tosamo noto wziolem zwykla cd nagralem jest ok cd dziala no sadzilem ze plyt walniete bo mialem ;esperanza dvd R; ale wziolem stare plyty i chcialem dograc zdjecia i tosamo wypala a niema nic pytanko CZY PADLA MI NAGRYWARKA do nagrywania uzywam nero

potem dopisalem; moja nagrywarka dvd nagrywa tylko plyty dvd-rw a zwyle dvd nie wyjasni to ktos////???

nikt odpowiedzi nie znal dziwne :?

pisze tu do tych ktozy maja papiery informatyczne i do moderatorow wracajcie do szkoly i nie spac na lekcjach bo prostych spraw nie umiecie rozwiazac problem rozwiazany szczeguly tu forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=57073

temat zamykamy oj spalcie dyplomy :lol:

26 Mar 2007, 20:10

Przeczytaj regulamin, bo zarobisz kolejne ostrzezenie i prawdopodobnie zaczniesz obrazac kogos, kto tego bardzo nie lubi... Pozniej wylecisz z tego forum tak szybko jak tutaj wleciales.

Wiec zanim cos powiesz, to radze sie nad tym gleboko zastanowic. Pisz powoli i bez bledow (chociaz ortograficznych). Mam nadzieje, ze moderatorzy ci to wybacza ;).

A od m.in. zamykania tematow jestem ja, czyli Administrator tego forum.
Jest to ogolne przeslanie, dla uzytkownikow, ktorym sie nudzi i lubia kolorowanki :)

Pzdr.

26 Mar 2007, 20:36

taka prawda prosty problem a nikt nie wiedzial co grane a macie dyplomy tak sadze tylko ze za maslo i nie myslcie tu ze kogos urazilem ale o refleksji bo cieko z wiedza i wes ty mnie nie strasz ze wylece bo co dzien tu moge nowy logink zakladac a i tak pomocy nie uzyskalem macie madre glowy jestem ciekaw z kad was tu pozbierali na moderatorow pewno kasting byl i tylko wojewodzki zapomnial przyjechac :lol:

powiedz mi wiedziales czemu mi ta nagrywarka nie nagrywa ??????

a jeszcze jedno ja post zaczolem i zeby ktos z moderatorow nie musial myslec nad nim to dopisalem ze temat mozna zamknac

26 Mar 2007, 20:47

Zwrocilem uwage na ten temat z powodu lamania regulaminu... a, ze niczego sie jeszcze nie nauczyles i marnujesz moj cenny czas, to juz inna sprawa.

Pomysliles forum z czatem onetu... .
Zablokowany temat