Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Program do tworzenia/mixsowania/remixowania muzyki

08 Sty 2008, 18:22

Znacie może jakiś program do Tworzenia/Mixowania/Remixowania muzyki? Chodzi mi o to żeby np. żeby usunąć głos z jakiejś mp3 i dodać inny, lub żeby dodać do np. "Disco Polo" Bass? Chodzi mi oczywiście o jakiś łatwy w obsłudze... :]

08 Sty 2008, 20:45

żeby usunąć głos z jakiejś mp3 i dodać inny
To jest niewykonalne. Od 3 lat w tym siedzę, i nie udało mi się znaleźć programu który by to wykonał. Pozostaje zrobić własny utwór zmiksować go z utworem z którego interesuje nas wokal. Można też ściągnąć wersję wokalną lub instrumentalną, ale nie wielu wykonawców udostępnia takie wersje utworów. Polecam Fruity Loops 6 + Atomix mp3 / Tractor DJ Studio 3.
żeby dodać do np. "Disco Polo" Bass?
We Fruity Loopsie udało mi się nawet stworzyć od podstaw bass ala benassi

08 Sty 2008, 23:01

no Fruity Loop jest zaje***y.....ja osobiście używam Fruity Loop Studio 7 i jestem zadowolony.....ale Puszek chce dość łatwy w obsłudze a ten taki nie jest.....pozostaje jedynie eJey :D ...

pzdr

08 Sty 2008, 23:07

Tractor DJ Studio 3
Osobiście polecam ten miałem z nim styczność i bardzo fajny

ps. zobacz na PW dałem ci linka do pełnej wersji

09 Sty 2008, 14:35

Puszek jeśli chcesz zrobić coś profesjonalnego to weź się za FL. To ci powinno pomóc w obsłudze tego programu: http://www.vsti.pl/video-tutoriale-fruity-loops-studio/index.html

09 Sty 2008, 16:57

ja mam na dysku film z instrukcją obsługi najważniejszych elementów FL 7....jak chcesz to mogę zapodać....

pzdr

09 Sty 2008, 17:01

nawrok888 napisał(a):ja mam na dysku film z instrukcją obsługi najważniejszych elementów FL 7....jak chcesz to mogę zapodać....

pzdr

No jak byś mógł :)

Edit: Zapomniał bym ;] Dzięki JEDREK i tirex macie plusy :)))

10 Sty 2008, 16:12

poszło na PW.....

pzdr

13 Sty 2008, 23:01

Polecam Music & Video Maker. Korzystam z niego od dawien dawna i uważam że jest naprawdę bardzo dobry. Wersja niestety komercyjna, ale się opłaca:)
Wyślij odpowiedź