Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
19 Mar 2006, 19:52
poszukuje programu który wycisza cd-rom
19 Mar 2006, 20:52
Nie ma takiego co najwyżej zmodowany firmware ale to obnizy wydajność cd-romu.
P.S.
Mam propozycje:
Zanim zarejestruje sie któś na forum trzeba zadać sobie pytanie: Umiem myślec ??
19 Mar 2006, 23:03
Nie ma takiego co najwyżej zmodowany firmware ale to obnizy wydajność cd-romu.
P.S.
Mam propozycje:
Zanim zarejestruje sie któś na forum trzeba zadać sobie pytanie: Umiem myślec ??
Spytać się zawsze można
20 Mar 2006, 16:39
@Hpest
Jakbys czytał 10 albo 11 taki post w ciagu dnia to byś się nie zdziwił moja reakcją...
20 Mar 2006, 20:51
Masz na myśli takich głupich postów czy ogólnie wszystkich ?
Średnio dziennie czytam wszystkie nowe posty

.
20 Mar 2006, 21:16
W sumie możesz zainstalować sobie CD Speed. Dzięki niemu Twój cd-rom nie będzie wykorzytywał całej prędkości możesz np ustawić 32x i bedzie ciszej chodził. Takie moje zdanie ale pewnie znów nie mam racji hehe
20 Mar 2006, 23:48
Deamon: Zapewne twoj cdrom ma jakąś tam zawrotną pretkosc np. 55x czy jak to tam jest. I pewnie jest ona wykozystywana w 100% ponieważ tak został zaprogramowany firmwar, no i sterowniki pewnie też. Ale zawsze możesz po prostu spowolnić cdrom np. cd bremse(chyba tak sie pisze)
@Mac: zmodyfikować firmwar ? Jak ty chycesz to zrobić, rozkrecic cdrom zdjac izolator i podłączyć jakieś użądzenie i programować go ??
ehhh... Deamon jestes mistrzem w pisaniu glupich postow xD Czy ty czasem używasz wyszukiwarki??
21 Mar 2006, 13:53
Dajcie już spokój

Wkońcu to tylko pytanie, zreszczą nie aż tak głupie. Widziałem znacznie gorsze

.