Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Zablokowany temat

Program do zarządzania serwisem

11 Sie 2014, 09:47

Cześć,
prowadzę serwis urządzeń przemysłowych i z racji, że mam sporo firm pod sobą i kilku serwisantów przydała by mi się aplikacja, która umożliwi mi łatwiejsze serwisowanie tych urządzeń.
Ostatnio gdzieś czytałem, ze Sekafi jest doskonałe właśnie dla takich serwisantów.
Jednak u nich na stronie to głównie o kasach fiskalnych piszą, wagach, tachometrach, IT ale nie ma nic o maszynach przemysłowych ...
Miał ktoś może kiedyś ten program ? Czy on się sprawdzi do serwisowania moich urządzeń ?
Ogólnie potrzebuje stworzyć bazę klientów i do każdego klienta przypisać poszczególne maszyny, które w różnym czasie należy serwisować oraz fajnie byłoby aby zostawała historia co u którego już wymieniłem w danym urządzeniu - czasami podczas awarii wymieniamy wcześniej niektóre urządzenia, które później podczas serwisu się wymienia też i po co 2 razy to samo wymieniać...
Ostatnio edytowany przez waldemareczek12, 18 Mar 2017, 14:36, edytowano w sumie 1 raz

Re: Program do zarządzania serwisem

12 Sie 2014, 10:22

Cześć, mogę polecić aplikację online, która działa także na smartfonach/tabletach - jest dość elastyczna i można prowadzić w niej serwis dowolnego rodzaju sprzętu - mają też spoko support. Popatrz na
Kod:
http://serwisant-online.pl

15 Lis 2014, 09:39

Do zarządzania w firmie dobre jest oprogramowanie Offigo, w jednej firmie, której pracowałem kiedyś było na wszystkich komputerach Offigo, bardzo przejrzysty program, przydatny, sporo fajnych funkcji i przede wszystkim intuicyjny, wszystkiego można się nauczyć samemu.

19 Maj 2015, 09:18

W każdej firmie przyda się dobre oprogramowanie, które ułatwi pracę i zminimalizuje koszty. Jednym z takich programów jest
Kod:
http://infotelecom.pl/k/m/p/kadryplace
. Pomaga w prowadzeniu księgowości firmy. Jest prosty i przejrzysty i sadzę, że nikt problemów z obsługą nie powinien mieć. Współpraca z Płatnikiem to jedna z jego zalet. Prócz tego nalicza podatki i wynagrodzenia.

11 Lut 2016, 22:48

My usiebie używamy od 3 miesięcy systemu Fieldworker.pl. Początkowo było troche problemow ale system się rozwinął i wszystko śmiga. Na plus że pracownik dostaje zlecenia na swój smartfon i obsługuje zlecenie z poziomu telefonu. Możemy wystawiać raporty, faktury, zapisywać jaki towar został wykorzystany do zlecenie.
Jest darmowy test także mysle ze warto sprbowac

19 Kwi 2022, 07:16

Popracujcie z Berberis, a wtedy sami zauważycie, jak duża będzie zmiana. Zrobicie to w kilka tygodni. W sensie - wyniki powinny być lepsze, sporo powinno się poprawić. Natomiast nie jest tak, że od razu osiągniecie cuda. Wszystko wymaga czasu, natomiast to zdecydowanie słuszny krok.
Zablokowany temat