Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Program do zmiany (albo ukrycia jak kto woli) IP

14 Mar 2009, 16:26

Jeżeli znacie jakieś programy dzięki którym ukryję lub zmienię ip w radiówce i w dodatku PPPoE to napiszcie je tutaj bardzo bym prosił. Z góry dziękuję.

Re: Program do zmiany (albo ukrycia jak kto woli) IP

14 Mar 2009, 16:53

Peerguardian jest dość dobry.

14 Mar 2009, 17:07

nie chce mi sie wogóle uruchomić

14 Mar 2009, 18:12

Palacio napisał(a):Peerguardian jest dość dobry.
Z tego co wiem PeerGuardian chroni sieć P2P przed atakami różnych organizacji zwalczających piractwo. Używam programu wraz z Bit Cometem. Program chyba jednak nie ukryje twojego IP na stronach internetowych. To tego polecam Hide IP (lub TOR) lub jakiś serwer proxy

14 Mar 2009, 18:15

Chyba właśnie chodzi o P2P, bo po co ukrywać swoje IP w trakcie przeglądania stron. No chyba tylko do "nieczystych" celów 8)

14 Mar 2009, 19:28

no właśnie o to chodzi żeby poruszać sie anonimowo po stronach. Jak kto nie umie czytać to jeszcze raz: Mam radiówke, i na domiar złego z PPPoE. Czyli ani HideIP nie dziala ani TOR bo sprawdzałem, i sie pytam czy jest taki program do mojego przypadku...

15 Mar 2009, 22:55

Próbowałeś Steganos Internet Anonym ?
Ip nie zmienisz najwyżej zamaskujesz (chyba,że podbierzesz loginy i hasła innych userów swojej sieci ) i będziesz brykał na ich konto.Ale tu chyba nie oto chodzi .Uprzedzę tylko,że progsy tego typu poważnie zamulają net.Najlepiej wybież jeden serwer proxy (w steganosie),bo takie zmiany co pare sekund to kiepski pomysł.

15 Mar 2009, 23:17

Jeśli chcesz surfować anonimowo spróbuj z przeglądarką OperaTor. Z zamuleniem internetu może być problem jak napisał buzu.

17 Mar 2009, 20:47

Steganos już próbowałem i tak mi neta zamulił że żadna strona mi nie wchodziła a z OperaTor musze spróbować ;). W OperaTor też nie moge żadnych stron otworzyć...

@EDIT
Wchodzą strony ;) tylko jedna wolniej druga szybciej np whatismyip.com wchodziło mi w 3 min ... ale inne strony śmigają...
Ostatnio edytowany przez JEDREK, 17 Mar 2009, 21:03, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Łączenie postów
Wyślij odpowiedź