Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
21 Lip 2007, 19:34
Witam... Szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem... Potrzebuję programu za pomocą którego mogę zmienić rozdzielczość aplikacji Java (na komórkę)... Głównie chodzi o gry... I Tyko żeby ten program był łatwy w obsłudze albo żeby chociaż poradnik był... Jak w google szukałem to znajdowało, ale jak już zmieniałem i wrzucałem na komórkę to już pisało że wystąpił błąd... A więc wie ktoś może gdzie mogę znaleźć taki program? z Gródy Thx...
21 Lip 2007, 21:47
No właśnie z tego programu (FullJava) korzystałem... Poradnik ten też znalazłem... Właśnie ten program niby zmienia rozdzielczość ale jak instaluję w komie i uruchamiam to pojawia się błąd... Może ma ktoś coś innego?
22 Lip 2007, 06:09
podaj`nazwe gry i rozdzielczosc to moze ktos znajdzie
22 Lip 2007, 09:59
Gier 3D tym programem nie da się przerobić powiedz jaki masz telefon i jakiej gry szukasz to ci pomogę
22 Lip 2007, 14:10
Mam SE k510i (rozdzielczość 128x160) Głównie to chodzi mi o The Sims 2 i NFS: Carbon. Ale to są same 3D, także chyba nikt mi nie pomoże...