Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
13 Lis 2010, 18:55
Siemka wszystkim poszukuje pomocy zwiazanej z programem eFosSpeed 32bit.
Otoż moj problem polega na tym ze program sprawuje sie fantastycznie i jest poprawa z internetem przy jego uzyciu ale mam problem ze jak go zainstaluje trace dostep do systemu a ogolnie do dysku na ktorym jest on zainstalowany!!
Prosze o pomoc w celu rozwiazania tego problemu gdyż chce uzywac tego programu gdyz dzieki nimu lepiej mi sie oglada i gra gdyz jestem maniakiem gier mmorpg.
Prosze o szczegołowy opisz mojego problemu jak go roziwazac gdyz nie dokoncza jestem maniakiem komputerowym.
13 Lis 2010, 19:11
mam problem ze jak go zainstaluje trace dostep do systemu a ogolnie do dysku na ktorym jest on zainstalowany!!
Ale jak tracisz dostęp do dysku, nie możesz na niego wejść??? Pojawia się jakiś komunikat czy coś??? Opisz dokładniej problem.
13 Lis 2010, 19:30
wyjasniam.
otoz trace dostep do dysku c nie jestem w stanie na niego wejsc o raz wyswietla mi sie komunikat ze brak dostepu do dysku systemowego w tym przypadku jest to C . w komunikacie wystepuje komunikat ze wystapil jakis blad. nie jestem w stanie dolaczyc ss ani zadnego zdjecia gdyz po tym usunelem ten programi odzyskalem spoworotem dostep do dysku lecz tak jak wczesniej opisalem chce ponownie go zainstalowac gdyz mam neta radiowke a ten program przyspiesza moje lacze wiec che jakos naprawic ten problem gdy ponownie zainstaluje go zebym mogl uzyskac dostep.
P.S. pisze troche nie zroumiale gdyz pisze pod natchnieniem gdyz co mysle pisze wiec moze dlatego moi sposob wydawac sie moze troche dziecinny
13 Lis 2010, 22:14
Dziwna sprawa, spróbuj może zainstalować program na innym dysku niż C (bo podejrzewam, że właśnie na C instalowałeś).
14 Lis 2010, 14:27
Jesli po mimo wszystkiego zainstaluje na innym dysku i dam taki przyklad ze instaluje na D i czy jest mozliwosc ze moge tak samo stracic dostep do tego dysku jak w poprzednim przypadku a jesli nawet wystapi taki problem to czym on jest spowodowany ze trace dostep przez ten program do dyskow?
Prosze o podanie powodow czym to moze byc zwiazane gdyz chce sprawdzic wszystkie mozliwe ewentualnoscji z tym zwiazane.
14 Lis 2010, 22:38
Ok. Zmiana dysku dala poprawe w tym przypadku!!
Wielkie dzieki za pomoc.
20 Lis 2010, 20:30
Problemem było to, że w Windowsie NT partycja systemowa ma problemy z konfiguracją wgrywanych sterowników na partycji wykonywalnej. Czyli pliki nie mogą być na tym samym dysku co sterowniki, bo system się "gubi".