Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
24 Sty 2009, 12:54
Witam, jestem tutaj poraz pierwszy i nie wiem czy dobrze się usadowiłam. Proszę o wyrozumiałość. Mam problem z którym nie wiem jak sobie poradzić. Dzisiaj chciałam aktywować program GoD, który reklamowany był na "instalce" za 1 zł. Skorzystałam z tej oferty, wysłałam sms i co? Z mojego telefonu pobrano opłate kilkanaście zł i programu nie mogę uruchomić bo wyskakuje informacja, że jest problem z połączeniem się z serwerem. Na dodatek nie mogę usunąć pliku instalacyjnego z pulpitu. Czy ktoś zechce mi pomóc? Z połączeniem internetowym nie mam problemów.
04 Mar 2009, 22:13
Mam ten sam problem. Ciekawostką jest to,że ściągnołem ten program wchodząc na strony : gry on line. Nawet nie zauważyłem kiedy mój komputer łyknął to draństwo. Też nie mam pojęcia jak to odinstalować. Ale trzeba uważać, gdyż ktoś mógł przypisać ten program do innych.
04 Mar 2009, 22:29
gijhars napisał(a):Też nie mam pojęcia jak to odinstalować.
CCleanerCleanGPYour Uninstallerosobiście polecam CCleaner, usuńcie też wpisy w rejestrze.
jeśli zostaną jakieś foldery których nie da się usunąć "normalnie", to zaisntaluj
UnlockerPPM na folder>Unlocker>skasuj>ok
i przeskanujcie system jakimś antywirusem (tylko nie Avastem, wykrywa coś czego nie ma, sam używam)
viewtopic.php?f=22&t=13967#p73686