Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Program powiadamiący o nowych wpisach na forum

12 Lis 2009, 14:12

Poszukuje program który będzie mnie powiadamiał o nowych wpisach na forach internetowych lub o zmianach na stronie. Kiedyś już taki miałem ale po formacie się skasował

Re: Program powiadamiący o nowych wpisach na forum

12 Lis 2009, 15:40

Być może chodzi ci o RSS?

13 Lis 2009, 14:38

Tak to coś w tym rodzaju, ale chyba te programy nie obsługują całego neta, i tylko dwie strony moge śledzić

13 Lis 2009, 18:12

w Visie ultimate jest cos takiego na pasku bocznym ale za groma nieumiem tego ustawic

19 Lis 2009, 18:18

1. Na razie to widzę to tak musisz sobie skonfigurować fora tak by cie powiadamiały o odpowiedziach na twoje wątki albo posty (trochę zachodu)
by ci na emaila przychodziły wiadomości.
2. Musisz mieć na forach zarejestrowane konto pod ten sam adres email i musi być email od google - (gmail.com)
3. Musisz posiadać przeglądarkę www mozilla firefox oraz zainstalować wtyczkę "gmail manager"
Tutaj
4. Jjak już wszystko porobisz to w prawym dolnym rogu przeglądarki będziesz otrzymywał powiadomienia o nowych emailach czyli np że coś napisali na forum :D

Program poszukam pewnie jest coś takiego :-)

20 Lis 2009, 14:54

Wielkie dzięki a jak mam maila na o2 to nie da się?? Program miałem że zaznaczałem temat w którym chce by mnie powiadomił. gdzieś tu go znalazłem wtedy teraz nie umie znaleźć. http://dtypy.com/forum/viewforum.php?f= ... 907459a696
Wyślij odpowiedź