Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Programu... Programu Szukam.... :( albo skryptu

16 Sie 2005, 03:44

Witam... mam problem.... mam system logowania... i haslo mam zaszyfrowane w pliku users.dat i chcialbym odszyfrowac je bo zapomnialem albo ktos mi zmienil bo znal stare :( :( :( jak moge go odszyfrowac z tego ciagu znakow :?: wiem ze istenija skrypty i programy.... tylko nie moge znalesc :( :( :( pomozecie :?: :(

16 Sie 2005, 12:29

http://haxite.org/index.php3?site=artyk ... view&id=96

16 Sie 2005, 12:43

ale to do gg ;]

chcialbym odszyfrowac te hasło: 1e0a49b32b2fc75e55d8a1cea41899fe :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

03 Kwi 2006, 19:35

ale do czego to haslo ma być?

03 Kwi 2006, 19:45

ale do czego to haslo ma być?

Co ??? hmm..... ( z pięcioma kropkami ) szuka jakiegoś Programu lub skryptu który odszyfruje Mu Haslo do jego konta użytkownika z pliku users.dat z katalogu Windows gdzie znajdują się hasła użytkowników jego komputera, ponieważ zapomniał hasła :P .

hmm..... po co odkopałeś ten stary Temat ??? Znów masz ten problem czy poprostu zaśmiecasz Forum ? :P

03 Kwi 2006, 19:54

Nudzi mu sie odkopuje stare swoje tematy i spamuje forum,to nie pierwszy temat ktory dzisiaj odkopal :twisted:

03 Kwi 2006, 20:18

niunka napisał(a):Nudzi mu sie odkopuje stare swoje tematy i spamuje forum,to nie pierwszy temat ktory dzisiaj odkopal :twisted:

Zauważyłem ;)
Wyślij odpowiedź