Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
13 Mar 2005, 16:52
Mam jedno pytanie skoro ściąganie plików z internetu jest nielegalne to czy legalne jest używanie programów peer 2 peer typu eMule czy kazaa.
14 Mar 2005, 01:49
Ściąganie plików jest zupełnie legalne oczywiście jeżeli dany plik został legalnie udostępniony przez jego autora.
Tak samo jest z programami typu p2p - można z nich korzystać legalnie, ponieważ wymiana plików nie koliduje z prawem. W praktyce wygląda to tak, że jak np. nagrasz własny utwór mp3 i jesteś jego autorem to możesz go udostępnić, a każdy ma do niego dostęp... oczywiście filmy, gry, mp3 w sieciach p2p nie są zamieszczane legalnie ale to już inna historia.
14 Mar 2005, 05:00
Z tego co wiem to tp sciga ale gowno ci zrobia niewiem w jakiej sieci jesteś ja podlegam pod tp od 2 lat i sciagam dopuki limitu nieprzekrocze chłopie jakby mieli wszystkich scigac to by nowe wiezienia musieli budowac takze nic sie niemartw sciagaj ile mozesz to nie JAPONIA hehehe
14 Mar 2005, 10:08
Limit transferu w TP, a ściąganie plików to zupełnie coś innego... widze, że kolega nie zrozumiał
02 Maj 2005, 18:23
Ja mam emule ale mam z tym programem duże kłopoty.Mianowicie gdy włanczam go v0.45b i naciskam ten piorum nie chce mi sie podłączać i gdy prubuje wyszukać cos to pokazuje mi komunikat że nie jestem podłączony do serwera