TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Projektowanie pakietow sieciowych

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Projektowanie pakietow sieciowych

Postprzez kawior » 09 Sty 2006, 01:55

PostUA:

Wlasciwie to nie wiem czy takie cos znajde ale przydalby mi sie program do ladnego prezentowania pakietow sieciowych.
Pisze prace mag i musze opisac szereg pakietow routingu.
Chcialbym je przedstawic w jakis ladny i przejrzysty sposob. Moze istnieje jakis program do tego celu.

Tzn ja podaje powiedzmy: nazwe pola i ilosc bitow z jakiej sie skalda a program mi wygeneruje obraz pakietu przedstawiony w przyjazny sposob i umozliwi eksport powiedzmy do jpg.

Pewnie mozna to zrobic w jakims programie graficznym lub w czystych tabelkach w wordzie ale cos takiego znacznie ulatwiloby mi prace...

Czy ktos zna moze takie cudo lub znajdzie dla mnie jakies alternatywne rozwiazanie:) ?
kawior
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sty 2006, 01:53

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]