Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
01 Sie 2005, 17:59
Witam!
Potrzebny mi jest program do projektowania wnętrz taki np:
w którym bym podał sobie wymiary każdej ściany(nie wszystkie ściany mam proste:( ) i mógł na rysować teratoke i obliczyć ile dokładnie płytek zużyje.Póżniej postawić szafki i inne urządzenia podając ich wymiary.
01 Sie 2005, 18:55
Poszukaj na stronkach znanych wydawców np. cztery katy , moje mieszkanie , murator itp.
02 Sie 2005, 10:23
Dzięki już znalazłem programik nazywa się "pro100 PL" demo ale napewno gdzieś jest pełna wersja (edonkey)
13 Sie 2005, 10:37
no ja ci powiem ze byś mysiał dobrze po neciku poszperać to znajdziesz ja ci polecam AUTO CAD wielu architektów na nim robi projekty sam nanim robie
):):):):):)
pozdrawiam MEFISTO666
15 Sie 2005, 21:10
Rambo 32 pamietaj jezeli chcesz sciagac rózne rzeczy z neta .
Mósisz znac pewne słowo.
DOWNLOAD - magiczne słowo
DOWNLOAD - słowo kluczowe
Bez tego słowa ani rusz z wyszukiwarka.
pro100 PL download
Pozdrawiam*Hpest
18 Gru 2014, 15:47
W takim programie może i się coś policzy, ale podchodziłabym do tego ostrożnie. Po pierwsze nie zrobi się takich wizualizacji jak tu:
- Kod:
http://www.tissu.com.pl/produkt/22,minimalizm-w-nowym-jorku-dom-jozefoslaw-150m2
Poza tym płytki można układać na zakład, na 1/3, albo w specyficznym rytmie, wykorzystując lub nie ścinki.
Uważam że jeśli chcemy policzyć coś dokładnie to trzeba wykonstruować i wyrysować każdą ścianę i ręcznie policzyć rozrysowane elementy.
tissu
23 Gru 2014, 10:14
Kochani a znacie może taki program o projektowaniu wnętrz dla zupełnie początkujących, taki na użytek głównie własny, bardzo lubię często zmieniać otoczenie wokół a czasem w samej wyobraźni nie wychodzi tak jak bym tego oczekiwała.Może ktoś taki program kiedyś widział, miał z nim styczność.
07 Lip 2015, 13:39
Podłączam się do zapytania, hop hop!
13 Gru 2016, 23:18
Chciałabym zauważyć ,że temat ten znajdziemy nie tylko w internecie czy oprogramowaniu.
Do książki, która jest pod ręką zawsze zajrzysz i zainspirują cię przykładowe rozwiązania.
18 Sty 2017, 14:38
no i co macie jakiś program? Na murator nic nie znalazłem
Ostatnio edytowany przez
misi3k, 10 Lut 2017, 15:22, edytowano w sumie 1 raz
20 Lut 2017, 11:40
dzieki za przydatne informacje
20 Lut 2017, 14:17
Gdyby nie dokładne wymiary ścian itp. to TheSims spełniają prawie w pełni Twoje wymagania
Polecam do urządzania domu, ułatwia rozmieszczenie mebli.