Sugestie, uwagi dotyczące strony. Nie boimy się opinii - piszcie!
Wyślij odpowiedź

PROPOZYCJA

23 Gru 2007, 04:38

Witam!
Wpadłem na pomysł żeby na naszym wspaniałym forum założyc taki dział jak konsole hmm postaram sie rozwinąc w tym dziale omawiało by sie problemy gry recenzje i wszystkie rzeczy związane z dzisiejszymi konsolami
Krytyki sie nie boje wręcz przeciwnie czekam aż wyrazicie swoje zdanie na ten temat czekam na opinie szanownych forumowiczów. :wink:
Bardzo sie ciesze że pomyśl sie spodobał wreszcie zrobiłem coś porzytecznego dla forum :D
Ostatnio edytowany przez murarz777, 23 Gru 2007, 19:38, edytowano w sumie 1 raz

23 Gru 2007, 11:40

Myślę, że można spróbować, chociaż raczej w formie subforum.

23 Gru 2007, 12:21

Mozna sprobowac ,fakt
Pojawilo sie juz tu pare pytan odnosnie konsol( na niektore staralem sie z roznym skutkiem odpowiadac)
Jako stary konsolowiec jestem za :D

Takie subforum powinno byc poswiecone wszystkim konsolom,nie tylko tym najnowszym(uwazam,ze nic nie jest w stanie przebic poczciwego PSXa:)

Dobra propozycja

23 Gru 2007, 13:22

no to nie jest głupi pomysł......taki dział przydałby się napewno......popieram.....

pzdr

23 Gru 2007, 13:53

Ja też popieram. :]

23 Gru 2007, 16:04

no popieram pomysł nawet dobry

23 Gru 2007, 17:59

Hmm... Propozycja OK, choć za dużo pytań odnośnie konsoli na razie nie było...

23 Gru 2007, 18:05

Bozz może dlatego nie było tyle pytań odnośnie konsoli bo nie ma takiego działu :D :D :D :D .........może ktoś widząc brak takiego działu "wchodził" na inne forum gdzie taki dział jest 8) 8) ...bardzo dobry pomysł......

pzdr

Wesołych Świąt!!!!

24 Gru 2007, 13:40

Dla mnie to nie jest zaden problem, ale czy nie bedzie podobnie jak z dzialem muzyka? Musi byc jakis ruch.
Wyślij odpowiedź