Rozmowy na temat tworzenia stron www oraz programowania.
Wyślij odpowiedź

Prosze o ocene

29 Gru 2011, 15:30

Witam chcialbym was prosic o ocene forum wiem ze tego wszystkiego jest full ale sprobowac nie zaszkodzi pcboard.tk pozdrawiam :D

Re: Prosze o ocene

29 Gru 2011, 16:05

Forum MyBB. Nie licząc tego, że mamy tu instrukcje ściągnięte z naszego forum to poziom tematów itd. póki co jest na bardzo niskim poziomie. Jako, że to nowe forum to liczę na to, że to się szybko zmieni ;) .

29 Gru 2011, 16:14

To w takim razie co mamy zmienić na forum, aby było lepiej?

29 Gru 2011, 16:36

Poczytajcie na temat pozycjonowania ->
Kod:
http://www.web-marketing.pl/pozycjonowanie-stron/
. Logo zbyt słabo kojarzy się z naprawą komputerów. Nie zauważyłem też favicony.

29 Gru 2011, 16:58

Favicona jest cały czas ...

29 Gru 2011, 17:02

W takim razie to u mnie musiał być błąd :) . Nie widziałem też waszego Shoutbox`a (to moja wina, gdyż wyłączyłem pokazywanie Box`ów). Ta ogólnie rzecz biorąc to zastanawialiście się nad -> phpBB?

29 Gru 2011, 17:16

Shoutboxa mamy pod listą działów, nazywa się on "ChangUonDyU - Extra File Chatbox"

29 Gru 2011, 17:19

Jak dla mnie mybb lepsze ale może ty powiesz co lepszego jest w phpbb?

29 Gru 2011, 17:31

Popatrz na to forum ;) . IPB -> dzięki za informację ;) . Możecie się mnie tam spodziewać na dniach ;) . Nie zapomniałem o Was.

29 Gru 2011, 17:39

kominekl napisał(a):Popatrz na to forum ;) . IPB -> dzięki za informację ;) . Możecie się mnie tam spodziewać na dniach ;) . Nie zapomniałem o Was.

Wiec czekamy i mam nadzieje ze IPB zmieni silnik :D

29 Gru 2011, 17:55

phpbb wygląda jakoś tak płasko a mybb jakieś takie żywsze dla mnie bardziej mnie przyciąga ale skoro mówisz ze to polepszy sprawę forum.

29 Gru 2011, 18:56

Żeby to się wszystko rozkręciło, trzeba przede wszystkim CZASU.

29 Gru 2011, 22:12

Zmieniłbym czat, aby treść była dla wszystkich na czarno. :)

30 Gru 2011, 00:19

bajbus napisał(a):Witam chcialbym was prosic o ocene forum wiem ze tego wszystkiego jest full ale sprobowac nie zaszkodzi http://pcboard.tk pozdrawiam :D

Natura sceptycznego realisty każe mi napisać, że dobrym dla was będzie fakt, jeśli z tego forum nie zrezygnujecie już po kilka tygodniach. A pokrótce - nie widzę przyszłości dla waszego forum.

30 Gru 2011, 09:21

Poczekamy zobaczymy...dajcie szanse :)
Mamy nowe logo. Na pewno lepsze :)
Wyślij odpowiedź