Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

proszę o polecenie dobrych gier fps

31 Lip 2009, 15:18

trochę się pogubiłem na rynku gier.Proszę o polecenie dobrych pierwszoosobowych strzelanek.Mogą to być gry mniej znanych firm w stylu city interactive.
Od 2004 roku do nowości tego roku. Z góry dzięki!

Re: proszę o polecenie dobrych gier fps

03 Sie 2009, 18:37

Takie najbardziej oklepane to z pewnością wszystkie części Call of Duty, osobiście polecam Call of Juarez Bound in Blood (grałem i zapewniam że gierka jest godna uwagi), FarCry2, Fallout 3, Bioshock (ale tylko wtedy kiedy lubisz połączenie FPSów z RPGami z nutką surwiwal-horrorów, przy czym Bioshock i tak jest w znacznej części FPSem). Hmmm tot yle co sobie w tej chwili przypominam z FPSów, ah no oczywiści jeszcze Counter Strike ale to jest oczywiście gra przez neta ;)

04 Sie 2009, 21:55

American Army 3.0 (nie dawno była premiera) gra multi player, za darmo, do pobrania na STEAM
Left 4 Dead, Zabijamy zoombie, też bardzo fajna gierka.

27 Sie 2009, 21:47

ale panowie zapomnieliście o tak ważnej grze której nie wolno przegapić FEAR wszystkie części ;) a tak nie fps ale też strzelanka która cię wciągnie to Gears of War klimat który pokochasz

27 Sie 2009, 22:10

Zdecydowanie (jeśli masz doobrego kompa) to Crysis! SWAT 4 (to bardziej akcji), Quake IV...

Pozdrawiam, krzys1996.

//Edit: Section 8 jeszcze...

27 Sie 2009, 23:24

Crysis... nie posrajcie się z tą grą, to że ma dobrą grafikę to każdy się nią podnieca, wkurzać mnie to zaczyna grafina /= dobra gra -.-

16 Wrz 2009, 14:13

zapomniałem dodać Return to Castel Wolfenstein, Max Payne 1 i 2 COD 1,2,4 oraz Medal of Honor najnowszy a więcej gier znajdziesz na gry-online.pl
Wyślij odpowiedź