Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
29 Sie 2007, 13:05
....
http://finanse.wp.pl/POD,1,wid,9158390,wiadomosc.html
super
ja chyba wyląduje we Wronkach (najblizsze wiezienie od mojego miejsca zamieszkania)
29 Sie 2007, 15:38
Ale bzdura przeczytałem nagłówek i nie czytałem więcej. Rozumem te publiczne ale po co prywatne www, normalnie śmiech na sali. Zobaczycie niedługo będzie że ludzi którzy będą pisać na forum takiej strony będą łapać.
Ale z drugiej strony jaka jest szansa na to że złapią każdego kto ma własne www
29 Sie 2007, 19:51
Co te 2 płaskodzioby jeszcze wymyślą??
Lol niedługo będzie taka cenzura jak w chinach. Napiszesz np że Kaczor to frajer i już jutro policja zapuka do twoich drzwi.
Za wydawanie dziennika lub czasopisma bez rejestracji grozi grzywna, a nawet ograniczenie wolności. Co ważniejsze jednak, osoba prowadząca stronę w Internecie jest de facto redaktorem naczelnym z wszystkimi wynikającymi z tego obowiązkami, m.in. obowiązkiem publikowania sprostowań i odpowiedzialnością za teksty, w tym wpisy internautów.
przecież moje strony dotyczą tematyki gsm i są zupełnie nie szodliwe dla tamtych dwóch pajaców a nie tak jak strona
www.spiep.....dziadu.pl
29 Sie 2007, 23:29
Co zrobić..... , zbliżają się wcześniejsze wybory (co im bardzo nie na rękę) i muszą pokazać ciemnemu człowiekowi że coś robią......
Tylko im da że się zarejestruje te strony ?
29 Sie 2007, 23:38
Panowie, zaczynamy pisać blogi
30 Sie 2007, 07:43
Chiny w 3RP
Jeszcze troche zrobią limity w gry przez mp...
następnie beda kazać rejestrować NICK na forum w sadzie <lol>
30 Sie 2007, 09:41
To by nie było takie złe przynajmniej byłbyś orginalny
A co do wyborów to mam nadzieje że bedą i w rządzie będzie ktoś normalny
30 Sie 2007, 12:18
Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac

Glupoty ci u nas w kraju dostatek