Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

(przed)wakacje

28 Maj 2005, 18:13

w dn 26 27 28 29 maj wypadł nam długi i ciepły weekend. jak go spędziliście?? Ja mam 16 lat a mimo to moi rodzice zabeonili mi jechać na żwirownie mimo 30 C upału. i tak spedzam go przed kompem bo kumple są na żwirce. lipa jak sie patrzy. a wy jak spędzacie długi i słoneczny weekend ??

28 Maj 2005, 22:02

Ja bylam w domku w gorach. I stwierdzam, ze serio juz jestem uzaleznoina od cywilizacji. Ale nie ma to jak gorskie powietrze...
A teraz znowu rzeczywistosc, praca na komputerze i szkola :((
Szkoda, ze juz nie ma wakacji...
pozdrawiam malutkia

28 Maj 2005, 22:51

Lamerek to chyba normalne że w wieku 16 lat rodzice cię nie puszczają a to pewnie dlatego że się o ciebie martwią:) ja w twoim wieku to mogłem pomażyć o nocy po za domem z kolegami:) ale nie mam im tego za złe bo wiem że taki wyjazd przyspożył by im wiele stresów;) Teraz mam dwie dychy na karku więc pojechałem sobie z kumplami na "ryby" i złowiłem kilka browców z mojego plecaka:D fajnie było tylko szybko się skończyło dwie nocki to zdecydowanie za mało:D

29 Maj 2005, 10:53

malutkia napisał(a):Ja bylam w domku w gorach. I stwierdzam, ze serio juz jestem uzaleznoina od cywilizacji. Ale nie ma to jak gorskie powietrze...
A teraz znowu rzeczywistosc, praca na komputerze i szkola :((
Szkoda, ze juz nie ma wakacji...
pozdrawiam malutkia

wakacje tuz,tuz

eeejjjjj ,ja mam 16 lat i w sobote 28 czyli wczoraj byłem na cało nocnym Party,

a w reszte dni to albo gdzies siedzałem albo cos robiłem na kompie,albo cwiczyłem

niewiem co sie dzieje ale od wczoraj <wczoraj było party>

wydaje mi sie ze mam garba:D

nigdy go niemiałem:D

29 Maj 2005, 11:32

ja tam u znajomego na przysiędzie ale była imprezaaaa!!!!!!

29 Maj 2005, 13:07

ja tam jak kamuflasz z kolegami na ryby poszłem

29 Maj 2005, 23:18

widze, ze ryby to bardzo popularne hobby wsrod internautow :D

ja dlugiego weekendu nie mialem, tylko czwartek wolny, ale i tak bylo fajnie, grilek :)

30 Maj 2005, 12:59

jeszcze do rodzińki i w nÓżke se pograłem z kolegami
Wyślij odpowiedź