Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Przeglądari internetowe...

08 Kwi 2005, 18:52

Witam
Chciałbym żebyście mi doradzili jaka przeglądarka internetowa jest najlepsza?
Mozilla
MYIE2
opera
Explorer

czy może jeszcze inna?

Pozdrawiam :twisted:

08 Kwi 2005, 19:23

Mozilla Firefox

08 Kwi 2005, 20:53

Opera

08 Kwi 2005, 22:20

foxik 8)

08 Kwi 2005, 23:22

sama nazwa przeglądarki mi niewystarczy jezeli mogli byście mi uzasadnić czemu wybieracie właśnie tę przeglądarke. Mam problemy z Explorer`em i dlatego szukam pomocy w przeglądarkach.
Dziei

09 Kwi 2005, 09:19

opera jest dobra

09 Kwi 2005, 11:20

Ja słyszałem że Opera jest dobra ale troszke wolna. Potrzebuje czegoś szybszego. Jest coś szybsze od Opery?

09 Kwi 2005, 11:52

niewiem mam opere i mi w miare szybko chodzi

09 Kwi 2005, 12:06

Bo kumpel miał Opere i przeżucił się na mozille bo mówi że jest szybsza, ale druga sprawa to że mozilla ma dziury, przeczytałem to w jakiejś gazecie.

09 Kwi 2005, 12:48

mozilla firefox rulez a odpowiednie łatki już powychodziły tj.
Kod:
http://www.proline.pl/index.php?id=news&subid=latka_na_reklamy_w_firefox_1112744581&grupa=news

ale nie tylko takie. Może opera nie jest wolniejsza ale ma troszke więcej błędów i dlatego może wydawac sie wolnejsza mozlilla poradziła sobie z tymi problemami wcześniej (a explorer już jest całkiem bleeee) pozdrawiam :P 8)

15 Kwi 2005, 19:28

Co do firefoxa.

Oto najwazniejsze cechy:

- przegladanie w panelach,
- blokada wyskakujacych okienek,
- bardzo dobre funkcje wyszukiwania na tle innych przegladarek,
- dostosowywalne paski narzedzi,
- kanały RSS i Atom w zakladkach,
- rozszerzenia,
- bezpieczeństwo.

Polecam rowniez Opere.

29 Kwi 2005, 14:28

Hmm IE jest do bani sam sie przekonałem :lol: ja osobiście używam Opery jest w miare szybka :mrgreen: no Firefox jest jesio szybszą przegladarką ale jakoś mnie nie PRZEKONAŁA DO SIEBIE :oops: POZDRAWIAM :wink:

29 Kwi 2005, 17:57

A moim zdaniemt o sam musisz wybrac ta, ktora najbardziej ci spasuje. Ja osobiscie uzywam opery i jest ok, ale chyba tez zaraz zrobie zmiane. Mi sie szybko rzeczy nudza... poprubuj az ci najbardziej spasuje.
Bo kumpel miał Opere i przeżucił się na mozille bo mówi że jest szybsza, ale druga sprawa to że mozilla ma dziury, przeczytałem to w jakiejś gazecie.

A ktora przegladarka nie ma dziur?

29 Kwi 2005, 23:34

Jesli komus bardzo zalezy na szybkosci to polecam links'a, albo lynx. Gwarantuje, ze zadna przgladrka juz ich nie pobije ;)
Wyślij odpowiedź