Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

PRZEGLĄDARKA DO WIN 95

22 Lut 2005, 15:52

PRZEGLĄDARKA DO WIN 95
Musze jakąś zainstalować bo z IE mam problemy...
Jaką proponujecie ???
Tak by działała,za szybka pod Win 95 pewnie nie będzie...ale

22 Lut 2005, 18:04

Moim zdaniem to raczej IE ale wersje poniżej 6 i Opera ale nie jestem pewnien powiem szczerz to zainstalowałbym Windows 98 jaki proble?? :wink:

23 Lut 2005, 02:19

Problem w tym że komp nie muj, więc nie za bardzo mi przystoi coś z nim robić...
HDD ma tylko 2.16 GB ;) więc po instalce dodatkowych programów ... wiadomo co...
W zainstalowanych progsach działających pod 95 są ważne dokumenty itp. jeśli zrzuce to na jakiś inny dysk to chyba już ich nie odzyskam ... oj chba sie myle :?: :roll: :idea: :roll: :?:
zobaczymy do dzieła
:mrgreen:
aaa, no wła bo pewnie bym zaistalował firefoxa i dopiero by wszy siadło...

23 Lut 2005, 10:09

W zainstalowanych progsach działających pod 95 są ważne dokumenty itp. jeśli zrzuce to na jakiś inny dysk to chyba już ich nie odzyskam ... oj chba sie myle

Pewnie że się mylisz przecież te dokumenty muszą gdzieś leżeć na dysku same i gdy je znajdziesz wrzuć na płytke albo dyskietke ;) albo poprostu na inny dysk wtedy robisz formata instalujesz te programy wrzucasz znowu te potrzebne pliki na dysk i po sprawie :)
Wyślij odpowiedź