Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Przegladarka z limitem predkosci

11 Wrz 2008, 09:36

szukam przegladarki zeby mozna bylo ustawic limit wysylania i pobierania chodzi u predkosc a nie ilosc danych i wszczegulnosci o wysyłanie.

Re: Przegladarka z limitem predkosci

11 Wrz 2008, 15:27

Sprawdź Operę i dodatek do firefoxa: downthemall

11 Wrz 2008, 16:04

opera nie ma takiej funkcji a downthemall to Pierwszy, prawdziwy menedżer/akcelerator pobierania dla Firefoksa! co do ograniczania wykozystania łacza to nic nie ma.

11 Wrz 2008, 17:31

Nie wydaja mi się żeby istniała taka wtyczka. Ale za pomocą NetLimiter ustawisz limit wysyłania i pobierania dla swojej przeglądarki i nie tylko.

11 Wrz 2008, 19:41

BOZZ masz racje ale jeszcze poczekam moze ktos cos wymysli.z jakas przegladarka.

11 Wrz 2008, 23:22

ja czekam zeby ktos to wymyslił od 3 lat :-) NetLimiter najlepiej sie sprawdza :-)

12 Wrz 2008, 06:14

Ewentualnie wypróbuj Orbit Downloander on ma funkcję limitu predkości

12 Wrz 2008, 08:07

huber2t napisał(a):Ewentualnie wypróbuj Orbit Downloander on ma funkcję limitu predkości

czytaj dobrze pytanie moje brzmi
szukam przegladarki zeby mozna bylo ustawic limit wysylania i pobierania chodzi u predkosc a nie ilosc danych i wszczegulnosci o wysyłanie.

a ten Orbit Downloander to darmowy menadżer pobierania plików.

13 Wrz 2008, 03:17

No przecież dostałeś już odpowiedź - sprawdź program NetLimiter. Żadna przeglądarka nie posiada takiej funkcji. Istnieją za to programy do zarządzani ruchem które pozwalają na takie modyfikacje.

13 Wrz 2008, 10:04

tak dostałem i dziekuje bozz. a czy rumun sprawdzałes kazda przegladarke?

13 Wrz 2008, 17:02

chodzi ci by nie przymulało ci kompa :) najlepiej pobawić się przy portach
Wyślij odpowiedź