TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Przejście z Mega mix! na Mega Fun.

Tematy związane z telefonią komórkową.

Przejście z Mega mix! na Mega Fun.

Postprzez Olo_PL » 05 Maj 2008, 11:33

PostUA:

Przez cztery lata siedziałem w taryfie mega mix (czy jakoś tak, bądź co bądź to jest ta usługa co się co miesiąc musi kupować kartę doładowującą minimum 20PLN) no ale czasz na zmiany. Dostałem taką reklamę gdzie mam możliwość przejścia przed wcześnie z tej mojej poprzedniej usługi na mega fun. Do końca tamtej umowy zostało jeszcze około trzy miesiące.

No i stąd pytanie: załóżmy że jak zamówię teraz tą usługę to będę płacił ten stary rachunek i ten nowy czy tylko ten nowy? Jakoś nigdzie w ulotce tego nie mogę się do paczyć.
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Postprzez kamuflasz » 05 Maj 2008, 11:54

PostUA:

Jeżeli jest odrębna taryfa, a nie usługa dochodząca do taryfy Mega Mix to będziesz płacił tylko za tą jedyną którą wybierzesz.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez JEDREK » 06 Maj 2008, 15:15

PostUA:

Na twoim miejscu zadzwoniłbym jeszcze do biura obsługi albo wysłał e maila tak dla pewności :wink:
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników